);

U današnjem broju “PULS ISTOKA” – Šta je sve A.Vučiću pisano o RTB Bor i direktoru B.Spaskovskom

Bor, 2. novembar

Javnost u Srbiji saznala je samo deo pisma upućenog pre više od dva meseca Aleksandru Vučiću o navodnim mahinacijama u RTB Bor i posebno ponašanju  Blagoja Spaskovskog. Tekst je obiman i potkrepljen verodostojnim dokumentima i komentarima. Ima li mita i korupcije, ko muti ionako crnu ekološku sliku u Boru i okolini? Koliko je RTB Bor blizu privatizacije ili stečaja? “PULS ISTOKA” objavljuje i aktuelnu političku scenu u istočnoj Srbiji s posebnim osvrtom na događanja u Boru i igre oko predsednika SO i predsednika SPS Dragana Žikića. Kakvo nam je lokalno informisanje, da li je cenzura gora nego u vreme komunizma? Voda sa Rtnja pod imenom EURO-akva stiže na Maltu i Nemačku… Kolumna: Ko peva zlo ne misli, ko misli – ne peva… Ovo su jedine timočke novine u koloru, na 16 strana, nezavisne, i, kako najavljuju u Redakciji, pišu bez dlake na jeziku. Primerci se mogu nabaviti na svim kioscima Future u Timočkoj krajini.

Share

2 thoughts on “U današnjem broju “PULS ISTOKA” – Šta je sve A.Vučiću pisano o RTB Bor i direktoru B.Spaskovskom

  1. Očekivao sam ozbiljne novine, a ne tabloid. Koji je udeo Saše Mirkovića u ovom časopisu? Jel ima besplatan CD Ace Lukasa unutra? Duplerica sa Stanijom Dobrojević?

  2. Pisem iz Beograda i pitam se sta je ovom Srpskom narodu, rade po principu neka mi crkne krava. Da li znate kako se zivi u drugim delovima Srbije.Ovo su cisti licni obracuni i obracuni tabora. Sve vas treba smeniti i dovesti nezaposlene ljude iz Srbije , verujem i postenije i sa vise znanja. Muzete ovu Srbiju decenijama.

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !