);
Breaking News

Obaveštenja JKP „Toplana“

Bor, 9. novembar

Obaveštenje o smanjenom kvalitetu grejanja u toku dana

Zbog redovne provere stanja kolektora, od strane Vodovoda, svi delovi grada u toku dana ostaćeće bez vode. Nedostatak vode u sistemu u određenoj meri uticaće na smanjenje kvaliteta grejanja kod onih podstanica koje imaju, sistem dopune pijaćom vodom.

Režim rada toplotnih podstanica biće promenjen nakon završetka radova koje izvode radnici Vodovoda čime će se stvoriti potrebni uslovi da, kompletan sistem daljinskog grejanja, ponovo bude u funkcionalnom stanju.

Zahvaljujemo se potrošačima, na strpljenju i razumevanju i pritom podsećamo da eventualne neispravnosti, koje su nastale u toku današnjeg dana, prijave dispečerskom centru Toplifikacije pozivom na broj tel. 426 398

Obaveštenje o očitavanju stanja na vodomerima za toplu potrošnu vodu u naselju Novi Gradski Centar

U periodu od 9 – 16 novembra 2012 god. radnici JKP Toplane očitavaće  stanja na vodomerima za toplu potrošnu vodu.

Tačno očitano stanje vodomera je u obostranom interesu, kako za korisnike usluga, tako i za JKP “Toplana’’ Bor. Zbog toga molimo sve naše korisnike usluga da u navedenom periodu, omoguće ovlašćenim licima pristup mernim mestima tamo gde to do sada nije bilo moguće kao i da svoje vodomere redovno održavaju u ispravnom stanju.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !