);
Breaking News

JKP „Toplana“: Prekid u isporuci toplotne energije

Bor, 22. novembar

Zbog radova na sanaciji pucanja vrelovodne mreze na lokaciji kod Doma kulture doslo je do prekida u isporuci toplotne energije na sledecim adresama: Nikole Pasica, Dimitrija Tucovica, Albanske spomenice, Timocke bune, Filipa Filipovica, Vase Pelagica, Coka Boruluj i Boska Buhe.

Radnici JKP Toplane Bor su na terenu tako da su radovi u toku.

Zbog radova na saniranju proboja na vrelovodnoj mreži kod zgrade PU Bor (SUP Bor), došlo je do prekida u isporuci toplotne energije za korisnike daljinskog grejanja, u delovima ulica: Đ.Vajferta, V.Karadžića, Đ.Đakovića, Šistekova, Trg oslobođenja.

Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje očekuje se u popodnevnim satima.

Zahvaljujemo se potrošačima sa navedenih adresa na strpljenju i razumevanju.

Obaveštavamo korisnike daljinskog grejanja koji su isporuku toplotne energije dobijali preko toplotne podstanice koja se nalazila u ulici Ivo lole Ribara 21 (stara škola 3.Oktobar), da su danas započeti radovi na rekonstrukciji podstanice. Ako rekonstrukcija toplotne podstanice bude urađena po planiranoj dinamici i ne dođe do nepredvidivih problema u radu, korisnici daljinskog grejanja mogu očekivati redovnu isporuku toplotne energije već u dane vikenda koji je pred nama.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !