);

U Boru uhapšeni lopovi kandalabera, u Negotinu „radili“ pištolji

Bor, Negotin, 30. novembar

Saopštenja Policijske uprave Bor

Policija u Boru je 28.11.2012.godine rasvetlila više krivičnih dela Teških krađa, jednu Tešku krađu u pokušaju i Prikrivanje i protiv osumnjičenih podnela krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Vladan J. (1984.), Letin I.(1985.), Halid U. (1986.) i Sait O.(1991.), sumnjiče se da su izvršili dva krivična dela Teška krađa, tako što su sa teritorije opštine Bor, u Boru i selu Oštrelj ukrali  ukupno 4 kandelabra.

Protiv Turkijana B.( 1981.), Vladana J. (1984.) i Letina I.(1985.), policija je podnela krivične prijave za Krivično delo Teška krađa u pokušaju, jer su u proteklom periodu pokušali da ukradu jedan kandelaber, u selu Oštrelj.

Rasim E. ( 1984.) se sumnjiči da je izvršio krivično delo Prikrivanje, vezano za navedena krivična dela.

Službenici Policijske uprave Bor i Policijske stanice Negotin, lišili su slobode osobu ženskog pola iz Negotina zbog toga što je 28.11.2012.godine izvršila krivično delo Ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja JRiM-a i prekršaj iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Osumnjičena građanka iz Negotina blokirala je raskrsnicu u Negotinu i mahala pištoljem kroz otvoren prozor na vozilu u kome se nalazila. U tom trenutku naišla je saobraćajna patrola. Brzom intervencijom policajaca Saobraćajne policijske ispostave Negotin i Saobraćajne policijske ispostave Bor, građanka je savladana i lišena slobode.

Policija u Negotinu je 28.11.2012.godine odredila zadržavanje Saši S. (1969.) iz Negotina, zbog postojanja osnova sumnje da je istog dana u prepodnevnim časovima izvršio krivično delo Razbojništvo u pokušaju.

Osumnjičeni je s maskom na licu, uz upotrebu fizičke snage i uz pretnju pištoljem, pokušao da izvrši krivično delo Razbojništvo nad radnicom menjačnice u Negotinu. U tome su ga sprečili radnica menjačnice i građani koji su ga uhvatili dok je bežao.

Protiv osumnjičenog, u zakonskom roku biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !