Nagrada Boranima za projekat „Sport, pre svega“

Bor, 17. decembar

U Beogradu, povodom Međunarodnog dana volontera, nedavno je održana svečana dodela nagrada kojoj su prisustvovali predstavnici 25 okruga sa ukupno 224 projekta. AEPIMS Bor je učestvovala sa projektom „Sport pre svega“, kao najboljim projektom Borskog okruga. Nagrade su dodeljene AEPIMS-u od strane žirija sačinjenog od predstavnika delegacija EU u Republici Srbiji su Plaketa i tablet računar.

„Program su vodili Dragan i Gorica, voditelji Jutarnjeg programa Radio Beograda. Verovali smo u svoj rad i nagrada je bila očekivana. Nagradu za realizaciju omladinskog volonterskog projekta „Sport pre svega“ i doprinos promovisanju sporta i aktivnog života u svim starosnim dobima u okviru programa „Mladi su zakon“ tokom 2012. godine  uručio  je gospodin Vensan Dežer, Šef delegacije EU u Republici Srbiji. Čestitke smo dobili i od Ministra omladine i sporta Alise Marić.

-Nagrada nam je dala još veću motivaciju i podstrek da radimo. To je i obaveza da se u budućim projektima još više angažujemo – izjavio je predsednik AEPIMS-a, Milan Stojanović.

AEPIMS 1AEPIMS 2

Share

Ostavite odgovor