);

URS Bor: Napredak i u 2013.

Bor, 8. januar

Opštinski odbor Ujedinjenih regiona Srbije Bor čestita sugrađanima Božić i božićne praznike.  

Ovaj Božić je treći koji zajedno dočekujemo i slavimo od kada smo sa našim koalicionim partnerima preuzeli odgovornost za razvoj i prosperitet opštine Bor. Božić je jedan od najradosnijih praznika i predstavlja simbol rađanja i napretka a mi se nadamo i verujemo da ste Vi zadovoljni jer smo učinili sve da kvalitet života u našoj opštini bude na mnogo višem nivou. Gosti koji nam dolaze u posetu bivaju impresionirani modernim saobraćajnicama, rudarskim obeležjima koja su pečat borske opštine i svežim fasadama zgrada. Obnovljen hotel ’’Jezero’’, izgrađen Zoološki vrt, Akva park, Skejt park, klizalište i skijalište na Crnom vrhu kao i razni kulturni sadržaji čine da naš Bor bude ono što je nekad bio, urban i moderan grad. Uporedo smo radili na izgradnji i obnavljanju infrastrukturnih objekata mesnih zajednica kako u gradu, tako i u selima. Ovo sa ponosom ističemo, jer se za neke mesne zajednice i njihove građane nije imalo razumevanja u prethodnih 20 godina.

Razvojnim opštinskim budžetom u 2013. godini učinićemo još više. Kapitalne investicije u 2013. godini su obnavljanje osnovnih, srednjih škola, fiskulturnih sala i predškolskih ustanova, revitalizacija toplovodne i vodovodne mreže, gradske rasvete i dalja izgradnja i revitalizacija saobraćajnica.

Dragi sugrađani, želimo da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju koje ćemo opravdati i u narednom periodu. Neka Vam božićni praznici proteknu u miru i slozi u krugu porodice i prijatelja, a 2013. godina donese uspeh na ličnom i profesionalnom planu a predstojeći dani budu ispunjeni ljubavlju, slogom i mirom.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !