);
Breaking News

Zašto „ursovci“ sutra smenjuju Videnovića?

Bor, 24. januar

Saopštenje SPO Bor u izvornom obliku:

Najverovatnije da će u petak u Boru doći do prekomponovanja vlasti. Da bi se zadovoljili apetiti novih koalicionih partnera, Blagoje Spaskovski će smeniti predsednika opštine Nebojšu Videnovića, člana URS-a.

SPO Bor, koji je jedini smeo da se suprotstavi predsedniku i da zbog toga trpi neviđene pritiske, načiniće PREOKRET i stati u zaštitu gospodina Videnovića. Ne zato što je on dobar predsednik opštine, već zato što je bolji od onih koji žele da ga smene.

Videnovića, ako hoćemo da sprovedemo suštinske promene, moraju smeniti bolji od njega, a ne odbornici koji su kupljeni parama poreskih obveznika (čitaj: građana Bora) i koji su u ovom mandatu promenili po tri, četiri stranke.

Videnovića mora smeniti ona divna, stručna omladina sa biroa, oni najobrazovaniji koji nemaju šansu da pokažu koliko znaju i vrede, one koje niko nista nije pitao, a mogao je mnogo od njih da nauči.

Ako dozvolimo ovo prekomponovanje, koje je zaista sramno i kriminalno, jer se prekraja izborna volja građana kupovanjem odbornika, ako dozvolimo da se promena vlasti vrši po principu „Sjaši Kurta, da uzjaši Murta“ i ako budemo na to gledali ravnodušno, Bor nikada neće postati bolje mesto za život.

Srpski pokret obnove Bor vidi kao evropski grad, a ne kao nedođiju na divljem zapadu kojoj je potreban šerif. Zato ćemo se boriti protiv onih koji žele da ovaj grad unazade i da proteraju iz njega poslednje čedo pameti i mladosti.

Vreme je reći narodu istinu, da Bor nema vlast već kabadahije, da nema opoziciju, vec lažnu opoziciju (izuzev SPO) i da nema odbornike, već pijavice (čast izuzecima) koje crpe isključivo za sebe i svoje poslodavce, ne mareći za sudbinu Borana. Krajnje je vreme da im kažemo dosta i da budućnost grada preuzmemo na sebe.

Predsednik SPO Bor
Todorov Darjan

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !