);

Dragan Žikić: Imam snimljen razgovor Milinka Živkovića o „prelasku“ odbornika, proslediću to nadležnim službama

Bor, 25. januar

Autor: M.C.

Današnja sednica SO Bor protekla je u žestokoj raspravi o Lokalnom Akcionom planu zapošljavanja, ali je najveću pažnju izazvala diskusija Dragana Žikića (SPS) koji je, između ostalog, rekao:

-Ja sam prinuđen da vam kažem, da na ovoj fleški imam snimljen razgovor u kojem Milinko Živković (odbornik SO Bor, narodni poslanik u Skupštini Srbije, predsednik Okružnog odbora SNS Bor, prim. a.) „ubeđuje“ odbornika SPS da pređe u njegov SNS. Pokušaću da ovu flešku prosledim i nadležnim službama, a ne ovde da pričamo o mitu, korupciji, poštenju…

Milinko Živković je odgovorio da  se on „svog političkog delovanja ne stidi, jer se svima kojima je potrebna pomoć – pomaže. Političko delovanje prihvatam, nešto drugo – ne. Jer, kada je nama prvi put uzet odbornik, niko ništa nije spomenuo. Recite, na primer, kako je u prosveti zaposleno 160 radnika bez konkursa. Ljudi su videli da se kod vas slabo radi, gledaju svako drugo veče kako Vučić deluje, prepoznat je naš kvalitet. Sad okrećete stvari jer vam izmiče tlo pod nogama…“

Odbornici su osuli paljbu i na lokalnu TV Bor koja je direktno prenosila sednicu, jer je često nestajala slika, šuštalo je, vrvilo je od tehničkih smetnji. To se događalo uglavnom kad diskutuju odbornici opozcije. Blagoje Spaskovski, odbornik URS-a i direktor RTB Bor, rekao je da je proverio „tehničke smetnje“ i da je reč o „namernom ometanju direktnog prenosa, što je kriminalno delo“. Sednica je prekinuta zbog nedostatka kvoruma i biće nastavljena za tri dana.

Preostalo je da se raspravlja o prtoteklom radu javnih preduzeća.

Dragan ZikicMilinko

Share

One thought on “Dragan Žikić: Imam snimljen razgovor Milinka Živkovića o „prelasku“ odbornika, proslediću to nadležnim službama”

  1. Gospodo iz vlasti zbog svade oko plena polako, polako se udaljavate kad pogledam ove kao pojedince sto ce doci na vase mesto kako narod kaze (jos su gladniji). A prenos tv bor je samo jos jedan dokaz za koga radi ova televizija, pa ima mogucnosti da reprizira direktno iz studija sta je prenoseno sa sednice, a sup ako juri samo za licne karte i zmigavce po Boru i okolini a nemoze da pronade navodno onog koji ometa signal imam predlog: stavite jedan obican kabal za prenos dvesta metara od opstine do doma kulture preko parka na vecoj visini koji ne kosta vise od par hiljade dinara i nece moci niko da vas ometata. Ali sta ce vam posle biti problem???

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !