);

Kome smeta socijalista na čelu Vlade Republike Srbije?

Bor, 14. februar

Konferencija za novinare povodom napada na Predsednika Ivicu Dačića

Svedoci smo svega što se dešava ovih dana, ne znam da li to da nazovemo udarom na čoveka , na partiju ili na državu ? Ovo je pokušaj kriminalizacije predsednika Dačića i pokušaj rušenja Vlade R.Srbije od strane onih , kojima nije u interesu da Srbija većim i bržim korakom uđe u Evropu, kojima nije u  interesu rešavanje statusa Kosova i Metohije a kojima je interes kriminal i mutne radnje. Ovo je još jedan pokušaj prljanja ljudi kroz medije. Kome smeta socijalista na čelu Vlade R. Srbije ? Kome smeta jaka Socijalistička partija ?

Sa ponosom možemo reći da je Ministarstvo unutrašnjih poslova na čijem se čelu od 2008.god. nalazi lider naše partije Ivica Dačić, postalo simbol beskompromisne i odlučne borbe protiv kriminala i korupcije. Ministarstvo policije je uspelo da nanese veliki udar organizovanim kriminalnim grupama koje se bave proizvodnjom, krijumčarenjem i prodajom raznih narkotika.

Činjenica da je Ivica Dačić u predhodnoj Vladi proglašen za najboljeg ministra govori sve o njegovom liku, obrazu i poštenju. Poštovanje i uvažavanje od strane najuticajnijih političara sveta potvržuje naše tvrdnje o njegovoj nevinosti. Ukidanje viznog režima sa zapadnim zemljama je još jedan njegov doprinos ka otvaranju Srbije prema svetu.

Ojačana je postojeća i uspostavljena nova prekogranična saradnja koja je omogućila hapšenje najvećih kriminalaca. Duga borba za Kosovo i Metohiju se nastavlja, ona nije završena ali se nadamo da će jedna jedna mudra i razumna politika našeg premijera učiniti našim ljudima na Kosovu život lepšim, bez straha i na slobodi.

Jedno je sigurno Ivica Dačić je veliki čovek da bi ga ismejavali tako MALI, političar koji uživa veliki ugled u svetu i da Srbija bez socijalista ne može u Evropu.

Veoma je važno i da je počelo da se vraća i poverenje naroda u policiju i u Ivicu Dačića i ovom prilikom dajemo bezrezervnu podršku kako premijeru Ivici Dačiću, tako i celokupnoj Vladi R.Srbije.“

Rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Predsednik borskih socijalista Dragan Žikić.

SPS konferencija

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama