Pokušaj obaranja sajta Medija centar Bor

Bor, 7. mart

Medija centar Bor je dobio obaveštenje od svog provajdera da je, u noći između utorka i srede, pokušano obaranje sajta Medija centra. Ko se krije iza toga i šta je razlog nije nam poznato. Možemo samo da pretpostavimo da nekome smetaju informacije i način izveštavanja naše Redakcije. Medija centar Bor, kao nezavisna i nepristasna medijska kuća, pored sajta izdaje i štampana izdanja (knjige, novine, časopise), pravi TV i radio emisije, priloge, vesti i reklame i u svemu tome ima svoj lični pečat i objektivnost. Primer su i Knjaževačke novine koje izdajemo četiri godine i u kojima se isto borimo za prava Knjaževčana na objektivno informisanje. Na taj način izazivamo puno pažnje kod svih koji nisu navikli da se razmišlja i izveštava drugačije. Naš sajt ima ogromnu posetu od svog nastanka, da bismo u februaru ove godine oborili sve rekorde. Svim našim čitaocima i posetiocima sajta obećavamo da će naša Redakcija  i pored svih pritisaka nastaviti da se bavi svim aktuelnim temama važnim za građane Bora i okoline.

Sajt MC Bor

 

Share

2 thoughts on “Pokušaj obaranja sajta Medija centar Bor”

  1. Najgluplje što bi mogao da uradi onaj kome se ne dopada pisanje na nekom sajtu je da ga obori. S obzirom da se komentatorima „biki“ i „Andjel“ pisanje dopada, glupe možemo da isključimo. 🙂
    Oni koji umeju sajtove da obaraju znaju da postoje backupovi na host serveru i da se sve vrati na staro u roku od 5 min. Da bi se sajt uništio potrebno je uništiti server, a to realno nije moguće taman CIA, MOSAD i KGB da se uključe. A čak i tada se ništa ne postigne jer admini valjda čuvaju backupove u svom računaru.
    Sajtove obaraju deca koja se igraju, a ne protivnici uređivačke politike.

Ostavite odgovor