Dveri: Ovako više ne može

Bor, Beograd, 25. mart

Saopštenje za medije-Veliki narodni protest i porodična šetnja protiv Vlade

Dveri 1Dveri 2

Dveri Vas pozivaju na veliki narodni protest i porodičnu šetnju protiv banana Vlade Republike Srbije jer OVAKO VIŠE NE MOŽE!

Pokret Dveri poziva sve rodoljube iz patriotskih organizacija i van njih, sa intelektualne scene, iz regiona i rasejanja, da se saberemo u jedan opozicioni front protiv Banana-Vlade Srbije. Pozivamo Vas sve na veliki narodni protest i porodičnu šetnju 6. aprila u Beogradu jer OVAKO VIŠE NE MOŽE.

1.OVAKO VIŠE NE MOŽE po pitanju Kosova i Metohije.

2.OVAKO VIŠE NE MOŽE da nas zadužuju 500 miliona evra mesečno.

3.OVAKO VIŠE NE MOŽE da se seje i širi GMO seme i hrana.

4.OVAKO VIŠE NE MOŽE da se strancima prodaje naše poljoprivredno zemljište.

5.OVAKO VIŠE NE MOŽE prema Srbima u regionu i rasejanju.

6.OVAKO VIŠE NE MOŽE na RTS-u i drugim medijima sa nacionalnom frekvencijom.

7.OVAKO VIŠE NE MOŽE sa separatizmom u Vojvodini.

8.OVAKO VIŠE NE MOŽE bez skupštinskog rada u Beogradu.

9.OVAKO VIŠE NE MOŽE da se oduzima imovina onima koji su prezaduženi.

10.OVAKO VIŠE NE MOŽE da se stranci pitaju.

11.OVAKO VIŠE NE MOŽE da banke imaju ovolike kamate.

12.OVAKO VIŠE NE MOŽE da se NDHrvatskoj povlači tužba za genocid.

13.OVAKO VIŠE NE MOŽE da političari žive na narodnoj grbači.

14.OVAKO VIŠE NE MOŽE prema Evropskoj Uniji.

15.OVAKO VIŠE NE MOŽE da se igra sa kontrolom mleka i drugih osnovnih životnih namirnica.

16.OVAKO VIŠE NE MOŽE da se vrhovi stranaka sastaju sa šefovima mafije i uzimaju pare od tajkuna.

17.OVAKO VIŠE NE MOŽE da se trudnicama otima 35% od plate kad odu na trudničko bolovanje.

18.OVAKO VIŠE NE MOŽE da 35.000 ljudi godišnje više umre nego što se rodi!

19.OVAKO VIŠE NE MOŽE da imamo banana-državu.

20.OVAKO VIŠE NE MOŽE i u Srbiji – dok narod protestuje u Bugarskoj, Sloveniji, Italiji, Grčkoj, i traži promenu čitavog stranačko-bankarskog mafijaškog režima.

OPOMENA PRED LIKVIDACIJU SRBIJE

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je Vlada Dačić-Vučić-Dinkić za nekoliko meseci uspela da poveća Vaš lični dug, koji je sada narastao na 5 680 €.

Dužnost nam je da Vas obavestimo da imate dva načina da izbegnete dužničko ropstvo:

Prvi način je da popunite uplatnicu i Vi platite dug koji su oni napravili i tako privremeno odložite ulazak države u dužničko ropstvo. Time ćete omogućiti opstanak ove Vlade i novu zaradu njenih nalogodavaca.

Drugi način je da, uprkos medijskom mraku, nameštenim ispitivanjima javnog mnjenja i režimskim „analitičarima”, iskažete građansku neposlušnost i nezadovoljstvo prema Vladi koja pred našim očima sprovodi LIKVIDACIJU SRBIJE.

Za pola godine, Vlada Dačić-Vučić-Dinkić je sprovela sledeće:

1.Ekonomska likvidacija

Za nekoliko meseci svoje vladavine zadužili su nas za dodatnih 4.000.000.000 evra (i slovima: četiri milijarde evra)!!! Tako je drastično povećan spoljni dug države Srbije, a samim tim i Vaš lični dug kao građanina ove zemlje sada iznosi 5 680 evra. Od 1. januara ove godine skinute su carine na uvoz industrijskih proizvoda iz EU i na taj način stranim kompanijama je dat dodatni privilegovani status u odnosu na domaće proizvođače. Vlada i dalje sprovodi „kolonijalnu politiku” likvidiranja domaće privrede, a sada počinju i sa prodajom poljoprivrednog zemljišta strancima iako je to Ustavom zabranjeno. Iz meseca u mesec neminovno nam se približava grčki scenario, nemaština, nezaposlenost i neredi.

2.Zdravstvena likvidacija

Iako je dokazano da upotreba genetski modifikovane hrane i semena ima dalekosežne i nesagledive negativne posledice po ljudsko zdravlje i životnu sredinu, Vlada Dačića, Vučića i Dinkića priprema zakon kojim će omogućiti slobodan promet genetski modifikovanih organizama (GMO) u Srbiji, i njihovo uvođenje u ljudsku ishranu! Time se direktno ugrožava prehrambena i zdravstvena bezbednost građana Srbije, a u isto vreme omogućavaju finansijski interesi stranih multinacionalnih kompanija koje se bave trgovinom sa GMO (kao što je Monsanto)!

3.Porodična likvidacija

U Srbiji vlada „bela kuga”, godišnje nestaje 34.000 stanovnika, zaposlenim trudnicama se oduzima 35% od plate, mlade žene dobijaju otkaz kad ostanu u drugom stanju, o nezaposlenim porodiljama, samohranim majkama, ratnim vojnim invalidima i porodicama poginulih niko ne brine… Sve više je porodica bez  ijednog zaposlenog člana. Odnedavno privatni izvršitelji oduzimaju imovinu onima koji nisu u stanju da plate svoje komunalne usluge ili bankarske kredite. Vlast ne čini ništa da zaustavi antiporodične programe na medijima, u kulturi i prosveti, već nam nameće homoseksualizam kao nešto moderno i normalno.

4.Moralna likvidacija

Da li smatrate da je normalno da visoki službenici stare i nove vlasti budu na stalnoj direktnoj vezi sa mafijaškim šefovima i da nam mafija, tajkuni i stranci rukovode srpskom politikom? Izbegavanjem donošenja Zakona o ispitivanju porekla imovine svih političara i tajkuna, saradnjom sa mafijaškim strukturama, poslušničkim odnosom prema Briselu i Vašingtonu, Vlada Srbije postaje Banana-Vlada, koja je nezavisnu državu Srbiju svela na banana-republiku.

5.Likvidacija države

Vlada Tomislava Nikolića, Dačića, Vučića i Dinkića je uspostavila granični prelaz i carinu između Kosova i Metohije i ostatka Srbije, što je do sada nezabeležen primer u istorijskoj praksi: da jedna suverena država dobrovoljno likvidira jedan deo svoje teritorije i samim tim ga se dobrovoljno odrekne. Pritom, evrofanatici u vladajućem režimu spremni su i na sve druge ustupke i kompletno urušavanje države zarad ulaska Srbije u EU, koja se raspada na naše oči i koje neće biti za 10 godina, za kada nam obećavaju članstvo u EU.

Poštovani građani,

Ukoliko želite da zaustavite dalju likvidaciju Srbije, i kažete NE ekonomskoj, zdravstvenoj, porodičnoj, moralnoj i državnoj likvidaciji naše Otadžbine, pozivamo Vas da obratite pažnju na porodično-patriotski pokret Dveri koji se aktivno bori protih stranačko-parazitskog sistema i koji Vas poziva na

VELIKI NARODNI PROTEST I PORODIČNU  ŠETNJU

Subota, 6. april,

Trg Republike u Beogradu u 13 časova!

Share

Ostavite odgovor