Apel za pomoć sindikalnom radniku

Bor, 27. mart

Dragi/e prijatelji/ce,

Želimo da vas obavestimo da je u petak, 22. marta kupljena prva doza lekova dovoljna da podmiri potrebe našeg druga koji boluje od multiple skleroze za jedan mesec.

Zahvaljujemo se svima vama koji ste do sada svojim prilozima pomogli da nabavimo lekove. Ujedno, podsećamo da akcija i dalje traje jer moramo da obezbedimo sledeću količinu leka Interferon beta (Tip 1b) za naredni mesec.

Priloge u vidu leka (Interferon beta, tip 1b) ili novca za nabavku leka skupljamo u našim prostorijama u Centru za kulturnu dekontaminaciju – Paviljonu Veljković, Birčaninova 21.

Novac možete uplatiti i na sledeći račun: Centar CZKD, 205-163847-46

Mesečna doza koja mu je potrebna košta oko 95.000 dinara.

Drug za kog tražimo pomoć je radnik i sindikalni aktivista kome se zdravstveno stanje ozbiljno pogoršalo zbog višegodišnje borbe za prava radnika i borbe protiv privatizacije. Naša solidarnost nije samo zdravstvena i finansijska, već i politička i ljudska. Očekujemo da će se krizna situacija u kojoj se naš drug našao promeniti i da će se ubuduće rešavati na konvecionalan način. Do tada vas molimo da nastavite i proširite svoju podršku.

Za bilo koje dodatne informacije, molimo vas da kontaktirate:

Noa Treister, tel: 060/316-2558, e-mail: noa.treister@gmail.com

Ivan Zlatić, tel: 060/501-0189, e-mail: ceosvetjemoj@yahoo.com

Hvala!

Učitelj neznalica i njegovi komiteti

Share

Ostavite odgovor