Dobro skijanje za manje novca

Bor, Stara Planina, Kopaonik, 28. mart

Skijalista Srbije daju velike popuste od 1. aprila na Kopaoniku i Staroj planini

Od ponedeljka, 1. aprila, na Kopaoniku skijasi ce ski karte placati po 20% nizim cenama, dok ce za stanovnike Nisa, Kragujevca, Kraljeva, Krusevca, Aleksandrovca, Novog Pazara, Leposavica, Raske i Brusa, u okviru akcije „Skijaliste u komsiluku“, vaziti radnim danima dodatni popust od 15%.

Kao i prethodnih sezona, za sve koji dođu da skijaju na Kopaoniku, radice zicare Karaman, Marine vode, Mali karaman 4, Karaman greben, Pancicev vrh, Duboka 1, Duboka 2, Krst, Malo jezero (bez nocnog rada), Masinac i ski vrtic.

Takođe, na Kopaoniku ce od 8. aprila na postojeci popust biti dodato jos 30%, tako da ce turisti imati 50%, a lokalno stanovnistvo 65% popusta. U tom periodu ce raditi Karaman greben, Pancic i Duboka 2.

Stara planina ce takođe imati bolje uslove za svoje goste. Od ponedeljaka, 1. aprila, cene ski karata bice 50% nize u ovom skijalistu, a za skijase i boredere od ponedeljka ce raditi gondola i pratece staze. U ovom ski centru i dalje traje akcija „Skijaliste u komsiluku“ u kojoj lokalno stanovnistvo ima radnim danima 15 % popusta na cenu ski karata, tako da ce uzivati u popustu od 65%.

Share

Ostavite odgovor