Telenorov Karavan danas stiže u Bor i poklanja pametni telefon najbržima

Bor, 28. mart

Izvor: BetaOMS

Druga faza Telenor Smart karavana počinje u Boru, gde će Telenor tim, u četvrtak 28. marta, organizovati radionice na temu Deezer usluge i Nokia Lumia telefona. U periodu od 12 do 15 časova u Bar Rum Baru svi zainteresovani moći će da se druže sa Telenor timom i postave pitanja u vezi sa uslugama. Telenor tim će, takođe, posetiti one koji budu prijavili smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom.

Kao i u prvoj fazi, i sada, svi zainteresovani mogu da komuniciraju sa Telenor timom preko korporativnih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Radionicama će prethoditi igra „Lov na smart telefon“ u kojoj će moći da učestvujui svi zainteresovani građani Bora, a najbržem takmičaru biće dodeljen pametni telefon Telenor Smart Pro. Ostali učesnici dobiće prigodne poklone. Uslov je da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova.

Sve informacije u vezi sa igrom, kao i fotografije, video materijale i izveštaje sa Smart karavana možete pratiti na Telenorovim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter kao i na web stranicama naših partnera PC Pressa i ITTV produkcije na adresi www.livetv.rs. Dnevnik Karavana biće dostupan na sajtu www.telenor.rs i u narednom broju magazina Kontakt.

Svakog meseca do kraja godine, osim avgusta, najčešće poslednjeg četvrtka u mesecu, Telenor smart karavan će posetiti drugi grad, a vi se spremite da otvorite sezonu lova na smart uređaje!

Telenor grupa šesti je po veličini mobilni operator na svetu i na 11 tržišta ima 148 miliona korisnika, od čega 3,2 miliona u Srbiji. Telenor nudi usluge koje pomažu korisnicima da budu povezani sa ljudima i informacijama do kojih im je stalo, bez poteškoća i na predvidiv način. U skladu sa tim, na tržište Srbije uveo je jedinstvene Prenesi pakete i uslugu Moj meni, koje omogućavaju visoku personalizaciju ponude.

Share

Ostavite odgovor