);

Promocija Političkog glasila Dveri – Ovako više ne može

Bor, 5. april

Saopštenje pokreta Dveri srpske-Bor

Dveri

Kao što smo na prethodnoj konferenciji za štampu i najavili, zbog ekonomske, zdravstvene, porodične i državne likvidacije koju uspešno sprovodi  Vlada Republike Srbije protiv svog naroda , pokret Dveri nastavlja kampanju „OVAKO VIŠE NE MOŽE“.

Iako dobijamo sve veću podršku u narodu, u dijaspori, od svih rodoljubivih srpskih intelektualaca, patriotskih udruženja i organizacija, na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom smo potpuno cenzurisani da ne bi niko javno osudio ovaj državni sunovrat koji ovih dana u Briselu sve jasnije izlazi na videlo, a  sa druge strane pokušavaju da uspavaju narod nekakvim tursko indijskim sapunicama, degutantnim rijaliti sadržajima …

Zbog medijskog mraka koji ni u doba Miloševića nije bio ovakav, odlučilismo da pored gostovanja na hrabrim regionalnim i lokalnim televizijama, nađemo alternativne načine za proboj ove medijske blokade. Naš internet sajt dverisrpske.com je jedan od najposećenijih sajtova sa preko 10.000 dnevnih pregleda, nastavili smo sa organizovanjem  tribina i  promocija, obaveštavamo građanstvo lecima i plakatama. Ono što je novina, je da po prvi put u Srbiji za ovih dvadeset godina, u štampu izlaze nacionalne novine koje finansira običan narod , a ne strani i domaći tajkuni, Politički glasnik u izdanju Dveri – za život Srbije.

U njemu možete naći naše stavove, sa kojima se odavno slaže svako ko misli dobro ovoj zemlji i ovom narodu. Zahtev za ukidanje nepotrebne autonomije Vojvodine, otvoreno protivljenje predaji i prodaji naše kolevke – Kosova i Metohije, protivljenje prodaji srpske zemlje strancima, o uspesima kampanje protiv genetski modifikovane hrane ( dvadeset gradova je već usvojilo deklaraciju o zabrani trgovine i sadnje genetski modifikovanih organizama na njihovim teritorijama) itd.

Ovaj naš bilten je besplatan i možete ga preuzeti u našoj kancelariji u tržnom centru “Kocka“ I sprat, ul. Kralja Petra br. 23,  u petak 05.04.2013. god u vremenu od 16 do 18 časova.

Ovom prilikom vas pozivamo na veliki narodni protest i porodičnu šetnju koja će se održati u subotu 06.04.2013 godine u Beogradu, na trgu Republike sa početkom u 13 časova, da konačno kažemo Vladi  Dačić-Vučić-Dinkić  OVAKO VIŠE NE MOŽE.

Link za preuzimanje časopisa

http://dverisrpske.com/sr-CS/multimedija/preuzmi-materijale/preuzmi-stampaj-i-deli.php

Spot Dveri

http://www.youtube.com/watch?v=LlP73f26QYI

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !