);
Breaking News

Proradilo i „jezerce“

Bor, 22. april

Foto izlog

Autor: B.F.

Da je proleće stiglo svedoči i akva park, jezerce kod Sportskog centra koje će tek primiti Borane željne šetnje i odmora kraj vode. Biće potrebno nekoliko dana da se  prostor uredi, ali je i sada lepo i mami poglede, posebno fontana koja se uzdiže nad celom okolinom. Neophodno je i krajnje je vreme da i ostali sadržaji, najpre fudbalski stadion sa tribinama, dobiju novi izgled kako bi se videla celina ambijenta.

Akva park 4 Akva park 1 Akva park 2 Akva park 3

Share

One thought on “Proradilo i „jezerce“”

  1. Divno mesto za šetnju.Evo i ja prošetao i divim se ovim što su nešto napravili za nas, koji ništa nismo napravili sem što smo im dali deo našeg novca da oni to za nas naprave kako bi im se mi divili.Malo sam obratio pažnju na to što su oni za nas napravili, deo tog novca od koga su oni to pravili je i moj novac a i Vaš koji ovo čitate.Ja nikad ne bi platio nešto što posle manje od godinu dana izgleda kao da ima 10 godina i da ga ljudska ruka nije dotakla, korozija, loš kvalitet antikorozione zaštite, svetla kao obična sveća.
    Tražim da Nadzorni organ koji je potpisao da se ovo plati podnese izveštaj i da hitno reklamira užasan kvalitet izvedenih radova.
    Gde je onaj voditelj sa TV Bor- KO JE KRIV.Neka napravi emisiju ako sme o svim izgrađenim objektima za nas koji smo dali novac. Da odgovorni za posao koji nisu uradili dobro, isprave svoje greške koje se posle godinu dana lepo vide, korozija skoro na svim metalnim stubovima po gradu , napukao beton kod amfiteatra, boja na zgradama …..

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !