);

Todorović: Tužiću sindikalne lidere, Sindikati: Nedopustivo ponašanje direktora!

Bor, 22 april

Autor: M.C.

Na česte dopise Samostalniog i sindikata Nezavisnost RBB i TIR Bor (u sastavu RTB Bor) Medija centru Bor, obratili smo se direktoru TIR-a Bor Bobanu Todoroviću, jer je najviše kritika upućeno na njegovu adresu.

-Nemam ništa protiv kritike i na moj račun, ali ne mogu da prihvatim obaveštavanje javnosti u stilu „da Todorović više ne krši krivična dela i slično“. U svakom slučaju, sve ću da ih tužim, a novac od dobijanih sudskih parnica uplatiću na račun crkve „Sveti Đorđe“ u Boru. Sindikalnim liderima poslaću i finansijsku policiju-rekao nam je Todorović.

U sindikatima smo informisani da oni „lično nemaju ništa protiv direktora, ne samo u TIR-u, već ne mogu da se pomire sa osnivanjem nametnutog Rudarskog sindikata i nezakonitih radnji oko cele te priće. Zato su, neki od njih, podneli i krivične prijave, jer se Sindikat rudara forsira na uštrb ostalih i to reprezentativnih sindikata. Takvo ponašanje rukovodilaca, naglašavaju, proizilazi iz puke poslušnosti „glavnom šefu“, što se loše reflektuje na mnoga zbivanja i neveselu atmosferu u preduzećima. Oni će povodom svega toga uputiti posebno saopštenje najširoj javnosti, jer „nisu samo sindikati u pitanju, nego i opstanak i poslovanje cele kompanije pred najavljeno zatvaranje procesa restruktiranja, kao i dešavanja oko kriminalnih i korupcionaških slučajeva u RTB“.

Share

One thought on “Todorović: Tužiću sindikalne lidere, Sindikati: Nedopustivo ponašanje direktora!”

  1. KAKO TE BRE VIŠE NIJE SRAMOTA?! PA TI ČIM OČI OTVORIŠ KRŠIŠ ZAKON, KORAK KAD PRUŽIŽ ČINIŠ KRIVIČNA DELA! jE LI TI POZNATO IME TODOROVIĆ SANJA BROJ RADA 28693 BAKARNA? DA LI TI JE TO SUPRUGA? ZAPOSLIO SI JE SEPTEMBRA MESECA 2012. GODINE, KAKO SE TO ZOVE, NEPOTIZAM, JEL TAKO BEŠE TODOROVIĆU? RADNICI TI UKAZUJU NA NEPRAVILNOSTI TI IM SKIDAŠ REŠENJA I ŠETAŠ IZ POGONA U POGON! U SLUČAJU SAMO JEDNOG RADNIKA PREKRŠIO SI ČLAN 187. ČLAN 188, ČLAN 193. ZAKON O RADU ČLAN 274. ZA KOJI JE PREDVIĐENA KAZNA OD 600 000 DO 1.000000 DINARA! TI ĆEŠ NEKOM DA ŠALJEŠ FINANSIJSKU POLICIJU, PA TI SI BRATE ZA DRŽAVNU BEZBEDNOST ŠTA RADIŠ I KAKO SE PONAŠAŠ! TI SI VERNIK, POKLONIĆEŠ NOVAC CRKVI! PA JEL TI NESREĆO ZNAŠ ŠTA ZNAČI BITI VERNIK?! AKO UGROZIŠ OSNOVNO LJUDSKO PRAVO, PRAVO NA DOSTOJANSTVEN RAD I SAMIM TIM UGROZIŠ EGZISTENCIJU CELE JEDNE PORODICE GDE JE PRI TOM JEDNO DETE BOLESNO! SKIDANJEM REŠENJA UMANJUJEŠ NEČIJU ZARADU… PA TA PORODICA ŠKOLUJE DETE, PA PLAĆA LEKOVE ZA DRUGO BOLESNO DETE… DA LI SI SE ZAPITAO KAD UČINIŠ TAKO NEŠTO U KAKAV FINANSIJSKI POLOŽAJ DOVODIŠ PORODICE I UGROŽAVAŠ NJIHOVO CELOKUPNO FIZIČKO I PSIHIČKO ZDRAVLE?! TI SI VERNIK? MALO SUTRA, TEBE ONAJ ODOZGO TREBA DA KAZNI MADA SI TI SAM DOVOLJNO KAŽNJEN TAKAV KAKAV SI! pA EVO TI TUŽI MENE, JA ZBOG TAKVIH POPUT TEBE NE MOGU DA NAĐEM POSAO JEL SAM IZ GENERACIJE KOJA JE DRUGAČIJE VASPITAVANA, NEMAM POSAO, NEMAM STAN I JOŠ ZAMISLI NIKOG NE UGROŽAVAM, OSIM TEBE, OVIM PISANJEM, PA DA VIDIM ŠTA MENI MOŽEŠ DA ODUZMEŠ!? MOŽEŠ LI TI MIRNO DA SPAVAŠ? KADA USTANEŠ DA LI SE POGLEDAŠ U OGLEDALO I ZAPITAŠ KOME SAM DANAS NEŠTO NAŽAO UČINIO? KOJU PORODICU SAM UNESREĆIO? SRAM TE BILO NESREĆNIČE JEDAN!

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !