);

U vrtiću „Boško Buha“ lutke od otpada

Bor, 26. april

Autor: M.P.

Predškolci obdaništa „Boško Buha“, na jučerašnjoj kreativnoj radionici u okviru projekta „Oplaneti se. Recikliraj“,  pravili su lutke, automobile, rakete, dvoglede i razne druge igračke i predmete od raznog otpada koji može da se reciklira i ponovo upotrebi. Bilo je primetno zadovoljstvo dece, dok su sa svojim majkama i vaspitačicom Draganom stvarali mala remek dela od obične čaše jogurta ili plastičnih flaša.

Najbolji predmeti sa ove i drugih radionica, od predškolskih do studentskih, biće izloženi i nagrađeni 5. juna u borskoj biblioteci. Ovaj divan projekat i ove godine u Boru realizuje Društvo mladih istraživača sa partnerima.

Bosko Buha radionica oplaneti se 4Bosko Buha radionica oplaneti se 1Bosko Buha radionica oplaneti se 6Bosko Buha radionica oplaneti se 5Bosko Buha radionica oplaneti se 2Bosko Buha radionica oplaneti se 3Bosko Buha radionica oplaneti se 8Bosko Buha radionica oplaneti se 7Bosko Buha radionica oplaneti se 10Bosko Buha radionica oplaneti se 9Bosko Buha radionica oplaneti se 11Bosko Buha radionica oplaneti se 12

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !