);
Breaking News

Zaječar: Susret boraca Timočke krajine

Bor, Zaječar, 13. maj
Autor: B.F.

U Domu izviđača na Kraljevici kod Zaječara juče je održan Prvi Susret boraca Timočke krajine u organizaciji Sekcije boraca rata 1999. godine i pod pokroviteljstvom SUBNOR-a Zaječar. Pripadnici boračkih organizacija nadmetali su se u streljaštvu, bacanju „bombe“ u cilj i pikadu. Sveukupni pobednik je ekipa Sekcije boraca rata 1999. iz Zaječara na čelu sa kapitenom Slavkom Bakićem.

-Ovo takmičenje i druženje postaće tradicionalno. Okupilo se 39 ekipa iz grada domaćina, Boljevca, Sokobanje i Bora. Svima dugujemo zahvalnost i poštivanje. Pre Susreta položili smo vence i cveće na spomenik izginulim u ratu 1999. Očekujem da narednih godina bude više ekipa i opštinskih organizacija, jer prvi cilj je druženje i dogovor o saradnji koja je i do sada bila na zavidnom nivou-rekao je nakon održane manifestacije Dragoljub Nikolić, predsednik SUBNOR-a Zaječar.

Borci susreti Zajecar 3Borci susreti Zajecar 4Borci susreti Zajecar 1Borci susreti Zajecar 2Borci susreti Zajecar 5Borci susreti Zajecar 6Borci susreti Zajecar 7

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama