);

Otvoreno pismo OFK „Zlot“ generalnom direktoru RTB-a Bor, Blagoju Spaskovskom

Bor, Zlot, 14. maj

OFK ZLOT zaglavlje

 

Rudarsko topioničarski basen Bor

Generalni direktor i odbornik u SO Bor

Blagoje Spaskovski  

Blagoje Spaskovski

U zadnjih nekoliko godina Vi ste čovek koji odlučuje o sudbinama svih građana opštine Bor. Vi ste i direktor i predsednik i Bog i batina. Kod Vas je i pogača i nož. Sebi ste dali slobodu da o svemu i o svakome odlučujete. Vi gradite, Vi radite, Vi trošite ,Vi raspoređujete, Vi zapošljavate ….. Samo još treba da puštate i kišu i da odlučujete kada je noć  a kada dan… Moćni ste jer je takvo vreme došlo. Vreme u kojem se ne poštuje ni rad,ni odricanje, ni volja, ni rezultati, već se poštuju samo organizacije i ljudi koji su Vama po volji! Vašim ovakvim činjenjem Vi ponižavate ljudsko dostojanstvo i pravo na slobodu mišljenja i odvajate grad od sela i to stalno govorite i još se sa time dičite i ponosite. Pisao sam vama i vašim saradnicima bezbroj dopisa, da našem klubu obezbedite bar prevoz za nekoliko selekcija i više od 150 članova našeg kluba. Samo naš klub, jedini, nema prevoz od strane RTB-a i samo naš klub je stavljen u red trećerazrednih ekipa a po kojim kriterijumima i zbog kojih razloga niko ne zna!! Mi ne možemo da dobijemo deset do petnaest vožnji na relacijama u Borskom okrugu, a Vi odobravate besplatne prevoze na skijališta, na prvomajske uranke, razne ekskurzije, sajmove, ne samo u Srbiji već i u inostranstvu !! Ako sam ja Milivoje Miki Janošević smetnja, jer sam predsednik kluba, nudim ostavku, a Vi postavite koga god hoćete, ali obezbedite našem klubu ravnopravne uslove , makar kakve imaju klubovi iz grada, Bor i Rudar. Naš klub ima najbolji stadion u istočnoj Srbiji! Ovaj stadion održavamo sami bez ičije pomoći. Naš klub ima preko 80 dece uzrasta od 7-14 godina sa kojima radi 5 licenciranih trenera. Seniorska ekipa je jedna od boljih u Borskom okrugu i u vrhu je tabele. Za tri godine dana Vaše vlasti niko nije došao da vidi stadion, decu, uslove u kojima radimo, sve bez ijednog dinara za ljude koji svakodnevno vode klub. Vi ovakvim činjenjem i ponašanjem hoćete da ugasite naš klub i da Zlot dovedete u rang običnih selendri. Zlot je varošica, daće Bog da bude i opština i tek onda vi možete da budete grad. Ja ne molim za svoj klub, za svoju decu i igrače, ja tražim od Vas da se uzmete u pamet i da OFK Zlotu odobrite prevoz i sve drugo što ste odvojili i odvajate ѕa druge klubove. U toku naredne nedelje ću svakodnevno biti ispred generalne direkcije gde ću tražiti ovo što vam u pismu pišem. Za početak ću biti sam a kasnije  će mi se sigurno pridružiti još neki ljudi. Budite sigurni da ni Vi ni bilo ko od vaših saradnika neće ugasiti klub koji ove godine slavi 90 godina postojanja!!

Izborićemo se mi za naše dalje uspešno delovanje i rad, sa Vama ili bez Vas, ali je neljudski, nepošteno, bahato ovo što radite i što Nas na ovaj način ponižavate i pokušavate da činite građanima drugog reda. Svlačionice koje ste započeli pre tri meseca morate završiti jer ste kao odbornik glasali da se to uradi i za to odvojili novac iz budžeta.  Naš klub ima prava da ima uslove za rad i takmičenje kao i drugi klubovi a Vi kao direktor “društveno odgovorne firme” uradite nešto ne samo u Zlotu već i u drugim selima i nemojte više nama sa sela da prodajete maglu.

U  Zlotu, 14.05.2013. 

Omladinski fudbalski klub Zlot

Predsednik Milivoje  Janošević Miki 

 

Share

3 thoughts on “Otvoreno pismo OFK „Zlot“ generalnom direktoru RTB-a Bor, Blagoju Spaskovskom

  1. Toliko nepostovanja generalnog direktora od strane uvazenog gospodina Janosevica nisam ocekivao. Cak mu i kod persiranja veliko V pise kao malo v.
    A mozda, opet, on to imitira „prvog s leva“ koji je poceo tako sto je pravio sajtove za blacenje Spaskovskog, pa mu ih posle za debele pare iste prodavao, da bi ga ovaj potonji, na kraju, zaposlio u RTB da prima 100 kila mesecno i nista ne radi.
    Treci razlog ne mogu da smislim.

  2. Повратни пинг: E moj Saša | E-stav reloaded
  3. Bravo za sportskog radnika koji ima stav i javno ga ovako lepo sroci.Ako si mu sve u lice napisao..
    Razmisljam ako taj sportski radnik sutra stvarno stane ispred direkcije trazeci sportska prava, sta ce tu biti za nedelju dana kada svi krenu tamo da ih traze.Bice autobusa kao nekad za Kusjak.Samo napred gledam Vas.

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !