);
Breaking News

Bor: „East Weekend Fest – Orion TELEKOM 2013″

Bor, 17. maj

„East Weekend Fest – Orion TELEKOM 2013″

 AGENDA MANIFESTACIJE

17, 18, i 19 maj 2013. godine
U petak, 17. maja u popodnevnim časovima očekujemo prve goste  koje ćemo okupiti u Klubu regionalne televizje Bor  (generalni sponzor u  ul. Moše Pijade 19. – Dom kulture )  i organizovati druženje, „pustiti“ po neki tvit sa zvaničnim haštagom #ewfbor3  pa potom ih smestiti i sve, po redu, kako bi odmorni dočekali naredni dan. Posetićemo i književno veče u Narodnoj biblioteci u Boru od 18 časova gde će Marko Vidojković u organizaciji menadžmenta Narodne biblioteke  predstaviti svoju knjigu „KANDŽE 2 – Diler i smrt“.  

Ulaz je slobodan i pozivamo što veći broj, pre svega mladih ljudi na druženje već od petka (Narodna biblioteka – gost: Marko Vidojković 18:00 h) a i u naredna dva dana da nam se pridruže.

logotip-EWF-2013-agenda

 Moderator i voditelj manifestacije je novinar -voditelj, Regionalne televizije Bor, Snežana Anđelović.

Subota, 18. maj

11:00 Otvaranje manifestacije – Uvodna beseda

11:30  Predstavljanje generalnog sponzora manifestacije – Regionalana televizija Bor

12:00  Predstavljanje generalnog pokrovitelje manifestacije – Orion Telekom

12:30  Pay Pal u Srbiji – Zvonko Damnjanović  će nas uvesti u najzastupljeniju temu u poslednjih dvadesetak meseci u online svetu. Podsećamo, inicijativa o legalizaciji online prodaje potiče upravo sa East Weekend Fest 2011 (video – Gordana Čomić i Veselin Jevrosimović) http://www.youtube.com/watch?v=Yn2–ew9gCY

Pauza: lagana zakuska i osveženje

14:00  Kako postati autor bestselera?   Tema će biti obrađena iz ugla jednog profesora književnosti, režisera u usponu i aktuelnog popularnog pisca.. Učesnici su : Vesna Tešović- Direktor Narodne biblioteke u Boru, Mladen Đorđević – režiser  i Marko Vidojković – pisac. 

15:30  Fajt KLUB – Tema  Nacionalne manjine u Boru (Rumuni vs. Vlasi)

Organizatori panela Miodrag Kokelić (moderator) – režiser  i Predrag Balašević – doktor medicine sa svojim gostima  …

17:00  Autorsko pravo na Internetu – pravna zaštita, primeri iz prakse. Predavač: Žarko Ptiček – IT pravnik.

Muzićki  deo manifestacije 18. maja je otkazan
( Nadamo se da svi prijatelji i oni koji prate naš rad znaju razlog, ….. )

Nedelja, 19. maj

11:30  Predstavljanje sponzora manifestacije – Borski turistički centar

12: 00  Interaktivni pregled opasnih – štetnih materija (otrova)  – predavanje o relevantnim podacima koje treba iskoristiti u izradi web prezentacije koja bi korisniku omogućila pregled opasnih i štetnih materija – sa kojima se srećemo u svakodnevnom životu a da o tome i ne znamo ili znamo sasvim malo. Autor: Miodrag Stanković, dipl.inž.tehnologije 

12:30  Sukob generacija u eri Fejsbuka rad sa decom – suština borbe za bolje sutra, u temi koja se bavi efektima prelivanja svega što deca i mladi sa interneta „upiju“ i prenose u svakodnevni život. Agresivnost, pogrešna postavka vrednosnog sistema … uloga Crkve, škole i porodice. U debati će govoriti: Nenad Gačić -diplomirani specijalni pedagog, Branislav Lečić,  Zvonko Trifunović – avanturista i Predstavnik Crkvene opštine Bor

13:00  Internet radio – budućnost globalne komunikacije. Hoće li kroz nekoliko godina tehnologija „izbaciti iz igre“ dobri stari način emitovanja radio signala… Učesnici ove diskusije, radio-tv voditelji i urednici emisija : Dubravka Marković , Aleksandar Velinovski i Čedomir Vasić

14:00  Obnovljivi izvori energije – politička ili tema u funkciji opstanka Planete. Govoriće  Mladi istraživači Bora i Nenad Borovčanin – državni sekretar Ministarstva za omladinu i sport, kao specijalni gost.

15:00  Konferencija za novinare , učesnika manifestacije i kraj zvaničnog programa manifestacije …

Zadržavamo pravo izmene, zbog mogućnosti otkaza učesnika, ili promene sastava učesnika u panel diskusijama (debate) što se odnosi  i na muzički koncert.

NAPOMAENA: Molimo sve sponzore da ponesu svoje RollUP  banere koji će biti sastavni deo scenografije i vidljivi u svakom trenutku u LIVE stream prenosu. Isto tako svi sponzori mogu slobodno deliti svoje rekl. propagandne materijale, uz molbu da o tome budemo unapred obavešteni.

Organizacioni odbor manifestacije

uz saglasnost generalnog pokrovitelja i generalnog sponzora

U Boru  14. aprila 2013

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama