);
Breaking News

Borska publika uživala u jazz koncertu

Bor, 22. maj

Autor: S.P.

Sinoć je u sali Muzičke škole u Boru održan džez  koncert kvarteta Vlade Maričića i gosta, Tanje Jovićević, na veliko zadovoljstvo i oduševljenje borske publike.

Vlada Maričić, poznati pijanista i kompozitor izveo je sa svojim prijateljima, bas-gitaristom Batom Božanićem, perkusionistom Lazaro Del Toro Vega i bubnjarom Petrom Radmilovićem, dela sa novog albuma “Romano Cubana” koji je spoj romske lirike i latin džez aranžmana. Dobri poznavaoci ove vrste muzike bili su oduševljeni sinoćnjim koncertom a svoje zadovoljstvo preneli su i  na same muzičare koji su više od dva sata svirali zadovoljni reakcijom borske publike, koja ih je nekoliko puta vraćala na bis.

Tanja  Jovićević, koja je prvi put gostovala u našem gradu ostavila je snažan utisak na sve prisutne svojom neiscrpnom energijom.

Centar za kulturu je ove sezone pružio borskoj publici i građanima predivne predstave i koncerte koje će dugo pamtiti i kako nam je rekla Milica Kabić, od jeseni  nastaviti  će da iznenađuju i oduševljavaju borsku publiku kvalitetnim pozorišnim predstavama i koncertima.

Vlada Maricic koncert 1Vlada Maricic koncert 7Vlada Maricic koncert 2Vlada  Maricic koncert 3Vlada Maricic 6Vlada Maricic 5

 

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama