);

Fudbal Omladinci : FK Moravac Orion – OFK Bor 0:0

Bor;26.maj
Autor : S.Ranđelović

ofk bor logo1zasajt1 zasajt2 zasajt3 zasajt4 zasajt5

U okviru 23.kola Omladinske lige regiona istočne Srbije, omladinci Bora gostovali su u subotu ekipi Moravac Orion iz Mrštana (mesto na nekih 5-6 km. od Leskovca), i zabeležili prvi remi u ovoj takmičarskoj sezoni.Po rečima trenera borskih omladinaca Saše Ilibašića,mladi igrači Bora bili su bolji protivnik u ovoj utakmici, ali nisu imali sreće da svoju bolju igru krunišu golovima i tako zabeleže novu pobedu.U ekipi Bora posebno su istakli dobru organizaciju utakmice i gostoprimstvo domaćina iz ovog malog mesta, kao i oduševljenje stadionom i uslovima koje ima ovaj klub čija se prva ekipa takmiči u Srpskoj ligi istok i trenutno zauzima peto mesto. Za ekipu Bora u ovom meču nastupili su :
1. Nešović Aleksandar; 2.Ostojić Marko;3.Ristić Marko;4.Mladenović Vido;5.Đorđević Nenad;6.Mitrović Nikola;7.Livaja Filip(kapiten);8.Božić Marko;9.Stanković Ivan;10.Marković Miloš;17.Mladenović Marjan.
Rezerve: Stojčić Milan; Kolarević Saša;Stanojković Svetislav;Davidović Mladen;Bučanović Nenad i Aleksić Dimitrije.
Utakmicu je sasvim korektno sudila sudijska trojka iz Leskovca na čelu sa glavnim sudijom Jovanović Markom. Delegat meča bio je Veljković Borivoje , takođe iz Leskovca.

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !