);
Breaking News

Resurs centar Bor: Konkurs za finansiranje omladinskih projekata

Bor, 27. maj

Autor: M.P.

Resurs centar Bor, na današnjoj konferenciji u Narodnoj biblioteci,  predstavio je konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma mladih u okviru programa „MLADI SU ZAKON”. U skladu sa Zakonom o mladima i Nacionalnom strategijom za mlade, Ministarstvo omladine i sporta u partnerstvu sa 26 resurs centara četvrtu godinu za redom pruža podršku udruženjima mladih i neformalnim omladinskim grupama (đački i studentski parlamenti, omladinske sekcije itd.) širom Srbije.

Danijela Stojčić, direktorka Resurs centra Bor, predstavila je konkurs:

– Od 2010. broj realizovanih projekata se stalno uvećavao, tako da se ove godine očekuje maksimalno 15 projekata na nivou Borskog okruga u ukupnoj vrednosti 700.000 dinara. Minimalna vrednost projekta je 40.000, a maksimalna 100.000 dinara. Tu smo, kao i do sada, da pomognemo svima u idejama, pisanju i realizaciji projekata. Protekle akcije imale su odlične rezultate, tako da dosta očekujemo i od ovogodišnih projekata.

Sve dodatne informacije o temama konkursa, načinu prijavljivanja i realizaciji projekata zainteresovani mogu da saznaju na sajtu www.rcbor.rs ili u prostorijama Resurs centra Bor, u zgradi Studenskog doma.

Resurs centar konferencija 1Resurs centar konferencija 2

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama