);

Sednica SO Bor, Blagoje Spaskovski: Đilas izjavljuje gluposti, i da će meni da odrubi glavu!

Bor, 28. maj

Autor: M.C.

Današnja sednica SO Bor protiče u odborničkom nadmetanju stavova i mišljenja pozicije i opozicije, o odlasku URS-a iz vlasti i smanjivanju predsednika Opštine Nebojše Videnovića, ali se debatuje i o dosadašnjim greškama i propustima.

Kao i u ranijim sličnim prilikama, glavnu reč imao je odbornik i direktor RTB Bor, Blagoje Spaskovski:

-Gospodin Đilas izjavljuje glupsoti, i da će meni da odrubi glavu, to su odbornici čuli… Jeste, kritika na zapadu vodi boljem standardu. Gradnja nove Topionice ponovo kreće prekosutra. I Dom za stara lica kreće za neki dan… DS u Boru se raspao, predsednik SO izgubio je većinu, iz SDP dvojica odbornika promenila su stranku, pa, normalno je što se menja vlast.. Ko čupa tek posađeno cveće. Oni koji ne vole ovaj grad. Moramo da vodimo računa o našem gradu, o Srbiji. Vlada Srbije daje nam maksimalnu podršku… Spaskovski se javio po treći put, naglašavajući: – RTB je dobijao kredite po odluci Vlade, i on će ih vratiti. Nemojte o tome, jer i ja ne pričam o trovanju pacova ili osemenjavanju krava…

Dr Predrag Balašević:

-Direktor RTB se hvali Zoološkim vrtom i kako je taj objekat bitan za decu. Pa, o gradnji takvih objekata ne odlučuju deca, nego roditelji. Ovde je čak i Skupština donosila neustavne odluke. Danas je javna rasveta duplo skuplja nego pre tri godine. Toplana je u ogromnim dugovima: „Kolubari“ 240, Elektrodistribuciji 300… i tako redom, a mi im dajemo subvencije. Nije tako bilo pre tri godine.

Dragan Marković:

-Ovde se javlja i odbornik URS-a Aleksandar Jakšić koji brani još aktuelnog predsednika Opštine, što je razumljivo, jer on mu je poslodavac. Kod Jakšića je očigledan sukob interesa, ako to nije kriminal onda šta je kriminal?

Milinko Živković, odbornik i poslanik, između ostalog, naglasio je:

– Ovakve, nove topionice u svetu koštaju i 7oo miliona evra…

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !