);

Saša Vukadinović novi predsednik Opštine, a Dobrica Djurić predsednik SO Bor

Bor, 5. jun

Autor: M.C.

Dobrica DjuricNebojsa VidenovicBlagoje SpaskovskiMilinko Zivkovic Svetlana Golubovic SuputDragan Markovic

Saša Vukadinović iz Srpske napredne stranke izabran je na današnjoj sednici SO za novog predsednika Opštine Bor. Dosadašnji prvi čovek borske opštine Nebojša Videnović (URS)  je zamenik Vukadinoviću, a Dobrica Đurić je predsednik Skupštine Opštine Bor. Izabrano je i novo Opštinsko veće.

Dr Predrag Balašević, odbornik VDSS, kao i uvek do sada, bio je konstruktivan i jedini je imao primedbu na ograničenje diskusije na pet minuta.

-Ovo je prvorazrredni skandal. U istoriji skupštinskog života u Boru to se nije dogodilo, jer odbornioci su predstavnici naroda i oni moraju opširno i tačno da iznose probleme i stavove, naglasio je dr Balašević.

U pauzi za glasanje neki od odbornika su komentarisali da je diskusija skraćena kako se ne bi čula opštirnije priča o nezakonitostima bivše opštinske vlasti o čemu su na prethodnoj sednici najviše govorili socijalisti.

Utisak je da su “ursovci” na čelu sa odbornikom i svojim liderom Blagojem Spaskovskim kobajagi prekomponovali vlast u kojoj je sad najviše naprednjaka. Zanimljivo je da SNS još nema predsednika partije u Boru, niti ima naznaka da će uskoro doći do novog rukovodstva.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !