A.Ljubić: Pred Borom je lepa budućnost!

Bor, 7. jun
Autor: B.F.

Aleksandar Ljubic

Aleksandar Ljubić, državni sekretar u Dinkićevom Ministarstvu finansija i privrede izjavio je sinoć u emisiji TV Bor „Aktuelno“ da je pred Borom lepa budućnost. Restruktuiranje svih 175 firmi je oročeno za jun iduće godine, sve će se učiniti da se ne izgubi tempo u gradnji nove topionice i Fabrike sumporne kisline, u planu je otvaranje novih rudnika i rudokopa koje istražuju strane kompanije.

Ljubić je bio apsolutni optimista i kada je reč o Zaječaru, gde je bio u sklopu predstojeće izborne kampanje. On je posebno pohvalio Boška Ničića novog (starog) kandidata za gradonačelnika Zaječara rekavši „kako je Ničić pravi čovek na pravom mestu“ i kako ga čeka sigurna pobeda.

Ljubić je naglasio i značaj rekonstruisanog puta Zaječar-Paraćin i Zaječar Bor preko Nikoličeva.

I vest koja bi mogla, a ne mora, da se „uklopi“u ovu informaciju: Aleksandar Vučić izjavio je, jutros prenose agencije, da će uslediti snažna rekonstrukcija ne samo Vlade, nego i javnih preduzeća i ustanova, a to znači da će, sem ministara, doći do promene i mnogih državnih sekretara i direktora. Taj posao trajaće godinu dana.

Share

Ostavite odgovor