);

MARINA MILIĆ, kandidat DSS za gradonačelnika Zaječara: Zaječar zaslužuje bolje od Ničića i Mirkovića!

Bor, Zaječar, 10. jun

Autor: M.C.

DSS Marina Milic 1 DSS Marina Milic 2 DSS Marina Milic 3 DSS Marina Milic 4DSS Marina Milic 5

-U Zaječaru sve ključa od kampanje za predstojeće lokalne izbore. Danas su u igri za novu vlast samo dve opcije: stara, već viđena, ursovska i Ničićeva i nova a, opet, poznata, naprednjačka i Mirkovićeva. Doduše, kod ovih drugih apsolutno u prvom planu je Aleksandar Vučić kao da će on da bude gradonačelnik. Takva je medijska halabuka da će se do kraja još svašta događati. Nama ostalima, pa i DSS-u, preostalo je da se borimo bez medija i para i da se uzdamo u poštenje. Naš cilj je da Zaječar pripadne Zaječarcima,  ni Dinkiću, ni Vučiću, ni Boranima i ostalima. Jer, mi ostajemo da živimo sa ovim narodom i delimo zajedničku sudbinu i interese-rekla je, minulog vikenda, na konferenciji za medije u borskom DSS Marina Milić, kandidat DSS za gradonačelnika Zaječara.

Njene stranačke kolege predstavile su je kao maldu i ambicioznu (po struci je dipl.pravnik, zaposlena u Privrednom sudu u Zaječaru), rođena je u Zaječaru i aktuelni je predsednik zaječarskog DSS-a.

U koaliciji sa Koštuničinim demokratama su i Dveri. Predrag Stanković je, podržavajući Marinu Milić za gradonačelnika, rekao da u Zaječaru traje politički rat između dve slične opcije i dvojice sličnih pojedinaca.

-U Boru ih obojicu odlično poznaju. Boško Ničić ponovo propagira svoju propalu politiku i – propalu privredu, Saša Mirković se zaklanja iza vrha SNS, SPS već 20 godina „opservira“ sa tri, četiri stara „igrača“ na čelu sa Isom Markovićem kojima je najvažnije da se nađu u fotelji. Tu nema boljitka. Mi smo mladi i energični, željni dokazivanja, stručni smo i sposobni. Niko ne može da upre prst i kaže kako ne valjamo i kako smo uništili društvo i unazadili naš grad. Borićemo se pošteno i neka pobedi najbolji, onaj koga narod izabere, mada ni građanima, u ovako usijanoj atmosferi, nije lako-naglasio je Stanković.

Marina Milić se zahvalila borskim medijima i lokalnom DSS na razumevanju i podršci, jer u Zaječaru nemaju mogućnosti da se oglase i izlože svoj program koji se zasniva na unapređenju sela, oživljavanju privrede, racionalnijem trošenju budžetskih para, stvaranju uslova za ostanak mladih i stručnih u svom kraju…

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !