);

Uvođenje dizel – motornog voza Zaječar – Požarevac

Bor, Beograd, 17. jun

Železnice Srbije najavile su da se u utorak, 18. juna, u Zaječaru, uvodi u redovan putnički železnički saobraćaj dizel motornog voza serije 710, koji će od utorka saobraćati između Zaječara i Požarevca i omogućavati putnicima iz ovog regiona železničku vezu do Beograda.

Generalni direktor Železnica Srbije, Dragoljub Simonović, u železničkoj stanici Grljan, u 10.22 sati ući će u novu putničku dizel motornu garnituru serije 711, koja redovno saobraća iz Niša za Zaječar, kako bi razgovorao sa putnicima o njihovim utiscima o ovom vozu.

Nakon što voz stigne u Zaječar u 10.34 sati, generalni direktor srpskih železnica po izlasku iz voza obratiće se predstavnicima medija, a zatim obići železničku stanicu.

Dizel motorni voz serije 710 će po redu vožnje iz Zaječara polaziti u 23.01 sati, i preko stanica Vražogrnac, Bor, Majdanpek i Rabrovo-Klenje stizati u Požarevac u 3.55 sati, odakle će putnici drugim vozom u 04.30 sati moći da krenu za Beograd, gde po redu vožnje stižu u 6.59 sati.

Voz iz Požarevca će u povratku polaziti u 10.20 sati i u Zaječar stizati po redu vožnje u 15.16 sati. Putnici iz Beograda moći će da krenu u 7.35 sati, da bi stigli u Požarevac u 10.04 i odatle u 10.20 sati novim dizel motornim vozom nastavili za Zaječar

MEDIJA CENTAR Beograd,

Nenad Stanisavljević

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !