);
Breaking News

Bor: Tribina Centra za osnovnu policijsku obuku za pripadnike manjinskih nacionalnih zajednica

Bor, 18. jun

Saopštenje PU Bor

U okviru aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova, a u saradnji sa misijom OEBS u R. Srbiji tokom 2013. godine, organizovane su promotivne tribine Centra za osnovnu policijsku obuku sa željom da pripadnike manjinskih nacionalnih zajednica ohrabrimo i zainteresujemo za osnovnu policijsku obuku i policijsku službu i upoznamo ih sa načinom konkurisanja, procesom selekcije, kao i samom obukom u Centru.

U realizaciji tribine učestvovaće zaposleni u Centru, raspoređeni na poslovima programa profesionalnog informisanja, regrutacije i marketinga, selekcije kandidata, kao i rukovodstvo Centra za osnovnu policijsku obuku i Uprave za stručno obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i nauku.

Organizatori ove tribine i predstavnici Misije OEBS, informisaće zainteresovane za osnovnu policijsku obuku, među pripadnicima manjinskih nacionalnih grupa, a dobrodošli su i svi ostali mladi ljudi koji žele da konkurišu za upis u Centar za osnovnu policijsku obuku, a žive na području Bora, Negotina, Kladova i Majdanpeka.

Tribina će se održati u velikoj sali Doma kulture u Boru, 20.06.2013.godine sa početkom u 16,00 časova.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama