);

Miting SPS u Zaječaru: Ivica Dačić dočekan sa oduševljenjem

Bor, Zaječar, 18. jun

Autor: B.F.

Više od 3.000 građana, članova SPS i simpatizera ove partije, sinoć, na gradskom skveru, dočekalo je salvama oduševljenja lidera socijalista i predsednika Vlade Srbije Ivicu Dačića. On je, uz apluaze i skandiranje, kako starijih tako i mladih pridošlih iz okolnih gradova, naglasio da je istočna Srbija mnogo dala za državu Srbiju i da je vreme da brže krene u privredni i društveni razvoj.

-Ovde postoje uslovi za razvoj rudarstva, poljoprivrede, turizima, energetike i zašto onda da mladi odlaze u inostranstvo. Njihovi preci su ginuli za Srbiju i to niko ne sme da zaboravi. Pokrenu ćemo ekonomiju, rešićemo pitanje Kosova i Metohije, ući u Evropku uniju i celom svetu dokazati da smo narod za poštovanje. Dosta je bilo podela, nepoštenja, nerada, javašluka, hoćemo modernu i prosperitetnu zemlju. Nekada, u vreme Miloševića, i dok su ratovi trajali, ovde su radile sve fabrike, danas, najviše zahavljujući vlasti nakon „5. oktobra“, mnogo smo izgubili, uništili smo industriju i selo, sada nam jedino preostaje da složno, uz podršku EU, ali i Amerike i Rusije, Kine i ostalih velikih sila, krenemo napred pridobijajući najznačajnije investitore-rekao je Dačić podsećajući da SPS u Zaječaru ima šansu, jer „dok se dvoje biju, treći koristi“ asocirajući na beskompromisnu bitku URS i SNS pred vanredne izbore 23. juna.

Na mitingu, koji je prethodno začinila popularna estradna umetnica Rada Manojlović, govorili su istaknuti lideri koalicije SPS-PUPS-JS, prof. dr Mića Jovanović, Dragan Marković Palma, Žarko Obradović, predstavnici PUPS-a, kandidati za odbornike na čelu sa dr Mirkom Nikolićem.

Zaječar je sinoć blistao u pozitivnom ambijentu kakav se pamti.

SPS miting Zajecar 18SPS miting Zajecar 19SPS miting Zajecar 21SPS miting Zajecar 16SPS miting Zajecar 20SPS miting Zajecar 5SPS miting Zajecar 7SPS miting Zajecar 14SPS miting Zajecar 9SPS miting Zajecar 12SPS miting Zajecar 1SPS miting Zajecar 2SPS miting Zajecar 3SPS miting Zajecar 10SPS miting Zajecar 8SPS miting Zajecar 6SPS miting Zajecar 15SPS miting Zajecar 13SPS miting Zajecar 11SPS miting Zajecar 4

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !