);
Breaking News

Zaječar: SNS pobedio URS, u novoj vlasti naprednjaci i socijalisti

Bor, Zaječar, 24. jun

Autor: TV Best-M.C.

Srpska napredna stranka osvojila je ubedljivo najviše glasova na lokalnim izborima u Zaječaru. Prema podacima izbornog štaba SNS-a, na osnovu 98% obradjenog materijala, lista Srpska napredna stranka – Aleksandar Vučić osvojila je 40% glasova birača. Na drugom mestu je lista Ujedinjenih regiona Srbije sa 34,61% osvojenih glasova, dok je na trećem mestu lista koalicije SPS-PUPS-JS sa 11,52% glasova birača. Cenzus je prešao i LDP sa 5,68% glasova. Lider SNS -a Aleksandar Vučić zahvalio je građanima Zaječara na podršci koji su ukazali toj stranci na lokalnim izborima i čestitao njihovim protivkandidatima iz URS-a, jer su, kako je rekao, postigli izvanredan rezultat, iako su devet godina na vlasti u tom gradu.

Saša Mirković, prvi na listi SNS-a u Zaječaru, izjavio je sinoć našem novinaru da će koaliciju jedino sačinjavati naprednjaci i socijalisti i da tu nema dileme. Sve druge mogućnosti, kao što je ulazak LDP-a u vlast, ne dolaze u obzir. Posebno je važno da je SNS pobedio u 40 mesnih zajednica što je više od polovine biračkih mesta.

Posle 22 sata, ispred Izbornog štaba SNS-a u Zaječaru, okupio se veći broj građana i pristalica. Među njima bili su i novi članovi SNS-a nedavno pristigli iz borskog Opštinskog odbora URS-a na čelu sa Blagojem Spaskovskim.

Sem skromnog vatrometa, drugog slavlja nije bilo.

Zajecar izbori 1 Zajecar izbori 2 Zajecar izbori 3 Zajecar izbori 5 Zajecar izbori 4

Share

One thought on “Zaječar: SNS pobedio URS, u novoj vlasti naprednjaci i socijalisti”

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama