);
Breaking News

Marijana Mišković predsednica Foruma žena SPS-a

27.jun.Bor

Izvor: SPS Bor

forumyenasps1

U utorak 25.06.2013.god. na Izbornoj skupštini Foruma žena SPS ,jednoglasno je za predsednicu izabrana Marijana Mišković . Marijana Mišković je diplomirani inženjer mašinstva i trenutno je zaposlena kao nastavnik u školi u Sumrakovcu. Udata je, majka troje dece.

Na samoj Izbornoj skupštini izabrane su i potpredsednice Marija Aleksić i Višnja Jovanović koje će joj pomagati u dalјem radu i svim predstojećim aktivnostima.Za članice predsedništva imenovane su žene koje su i ranije aktivno učestvovale i doprinele realizaciji važnih ideja, tako da je ovo bila prilika da za svoj rad budu nagrađene imenovanjem. To su Bilјana Filipović, Jela Ćubić, Rahela Dinić, Verica Stojanovski, Mirjana Petrović, i Vatroslava Đurković. Od Foruma žena se očekuje da u narednom periodu dobro isplanira i na pravi način realizuju sve ono što će uticati na podizanje ugleda žene u društvu.

Cilј Foruma žena jeste da okupi žene, neprekidno radi na upoznavanju svojih članica sa pravima i slobodama koje su predviđene međunarodnim standardima, utiče na uklanjanju diskriminacije i maksimalno založi za ostvarivanje pravne i ekonomske zaštite žena u tranziciji,izjavila je novoizabrana predsednica Foruma žena SPS Marijana Mišković.

Izbornoj skupštini prisustvovali su Sekretar Okružnog odbora SPS i predsednik S.O. Bor Dobrica Đurić i Sekretar Izvršnog odbora SPS Bor Ivan Stojanović koji su novoizabranoj predsednici i svim ženama poželeli puno uspeha u dalјem radu.

Predsednicu Foruma  žena SPS Bor je na konferenciji za novinare predstavila javnosti PR SPS u Boru Nataša Jovanović. Pogledajte konferenciju u celosti…

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama