Hit leta je – hotel „Jezero“ na Borskom jezeru

Bor, 29. jul

Hotel Jezero za manje od godinu dana od otvaranja zabeležio je 14.000 noćenja, a u njegovu rekonstrukciju, Rudarsko topionicarski basen Bor uložio je 2,7 miliona evra, prenosi Tanjug

Foto: B.F.

Borsko jezero hotel 4 Borsko jezero hotel 1 Borsko jezero hotel 2 Borsko jezero hotel 3

HOTEL Jezero za manje od godinu dana od otvaranja zabeležio je 14.000 noćenja, a u njegovu rekonstrukciju, Rudarsko topionicarski basen Bor uložio je 2,7 miliona evra.

Poseta hotelu Jezero je, prema oceni menadžmenta više nego zadovoljavajuća, a nivo i kvalitet usluga, u jednom od najlepših obekata u istocnoj Srbiji, podignut je na visoki nivo.

Gostima su na raspolaganju usluge kojih uglavnom nema u drugim hotelima – slana soba, zatvoreni bazen, teretana, sauna, kuglana, sala za bilijar i snuker, tereni za fudbal i košarku.

Upravnik hotela Jezero Danijela Nikolić je u izjavi Tanjugu navela da je trenutna popunjenost kapaciteta 60 odsto.

„Ušli smo u period godišnjih odmora, kada vecina ljudi odlazi na more. Ipak, mi popunjavamo kapacitete hotela onako kako smo ocekivali i planirali.“

S obzirom da je ovo prva godina rada Hotela, a da smo zabeležili više od 14.000 noćenja, ne možemo reci da je rezultat loš za ovu „nultu“ godinu rada, ocenila je ona.

Nikolić je objasnila da su se potpuno orjentisali ka kongresnom turizmu, te da je zahvaljujući tome samo avgust ostao za individualni turizam, dok su septembar i oktobar vec rasprodati i tu nema slobodnih termina.

Inace, rekonstrukcija hotela je završena pre godinu dana, a svečano otvaranje bilo je 18. avgusta. RTB Bor je u uredenje uložio 2,7 miliona evra, podsetila je Nikolić.

Hotel Jezero na Borskom jezeru je nedavno dobio četvrtu zvezdicu i time postao treći hotel u istočnoj Srbiji sa ovom kategorijom.

Uz mala ulaganja moguće je dobiti i petu zvezdicu, ali zbog položaja objekta i klijenata, hotel neće konkurisati za višu kategoriju, jer bi time cena usluga bila znatno veća.

 

Share

Ostavite odgovor