);
Breaking News

Bor : Sinoć odigrani završni mečevi u malom fudbalu

8.avgust.bor

Autor: S.Ranđelović

zasajt1 zasajt2 zasajt3 zasajt4 zasajt5 zasajt6 zasajt7 zasajt9 zasajt8 zasajt10 zasajt11 zasajt12 zasajt13 zasajt14 zasajt15 zasajt16 zasajt17 zasajt18 zasajt19 zasajt20 zasajt21 zasajt22 zasajt23 zasajt24 zasajt25 zasajt26 zasajt27 zasajt28 zasajt29 zasajt30 zasajt31 zasajt32

Sinoć je na popularnom borskom „Malom stadionu“ završen još jedan tradicionalni šestoavgustovski turnir u malom fudbalu: “ Srećno 2013″.Organizator turnira bila je Asocijacija „Sport za sve“  iz Bora, a generalni pokrovitelj Opština Bor.

U najatraktivnijoj kategoriji seniora trijumfovala je ekipa „Pelivan“ iz Bora , koja je u finalu savladala ekipu „Sezam“ sa 3:0. Prvoplasirana ekipa osvojila je nagradu od 50.000,00 dinara.
Poražena ekipa u finalu osvojila je 20 hiljada dinara.Treće mesto zauzela je ekipa „Grafomeda“ koja je pobedila „Lav trgovinu“ sa 2:0.Najbolji igrač turnira je : Nino Stojanovski,
najbolji strelac: Marko Cokić, a najbolji golman : Srđan Anđelković. Sva trojica su iz pobedničke ekipe „Pelivan“.

Kod veterana trijumfovala je ekipa “Ekstra šped”, drugo mesto pripalo je “ Grafomedu” a tim “ Rekreativa” je bio treći. “Min auto” pobednik je u kategoriji kadeta, “AMB stil” je poražen u finalu dok je treće mesto zauzela ekipa “Kafana Brest”. Dečaci “Tempo radia” su najbolji u konkurenciji pionira, iza sebe su ostavili vršnjake iz “Grafomeda” i “OFK Zlot-a”. Ekipa “Valentino” u konkurenciji petlića je osvojila pobednički pehar, “Euro spajder” je poklekao u finalu a “Mladi drugari” su zauzeli treće mesto. Na turniru je učestvovalo 30 ekipa, a za najbolje u kategoriji veterana, kadeta, pionira i petlića obezbeđene su robne nagrade. Organizatori su učinili sve da turnir protekne u sportskom duhu i fer borbi.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama