Fudbal: Rudar – Ozren 0:1

18.avgust.Bor

Autor: S.Ranđelović

Pomoravsko-timočka zona 1.kolo RUDAR-OZREN 0:1(0:1)

zasajt1 zasajt2 zasajt3 zasajt4 zasajt5 zasajt6 zasajt7 zasajt8 zasajt9 zasajt10 zasajt11 zasajt12 zasajt13 zasajt14 zasajt15 zasajt16 zasajt17 zasajt18

Fudbaleri Rudara doživeli su poraz na svom terenu u prvoj utakmici u pomoravsko-timočkoj zoni. Iskusniji gosti iz Sokobanje osvojili su tri boda golom Leka postignutim u 24.minutu igre . Jedini gol postignut je posle kontranapada i loše reakcije domaće odbrane. Rudar je i pre i posle primljenog gola imao šanse za postizanje pogodka,ali kao da je nedostajalo koncentracije u samoj završnici. Ozren je i u drugom poluvremenu pretio uglavnom iz kontranapada, dok su fudbaleri Rudara pokušavali da probiju čvrst bedem koji je ekipa iz Sokobanje formirala pred svojim golom. Posebno se istakao fudbaler gostiju sa brojem 6 Milan Gajić koji je dobio skoro sve vazdušne duele sa borskim fudbalerima.
Rudar će u nastavku sezone sigurno  pružati bolje igre i rezultate jer od sledećeg kola pravo nastupa stiču petorica igrača
koji su u redove Rudara došli iz OFK Bor-a.

Utakmica je odigrana na stadionu FK Rudar na IV kilometru. Vreme sunčano i veoma toplo. Gledalaca oko :100.
Strelac : Leka Vaso (Ozren) u 24. minutu. Žuti kartoni :Mančić (Rudar) i Stanković (Ozren).
Sudije : Đurđević Nemanja (Kruševac); Milanović Miloš (Ćuprija) i Jakovljević Slaviša (Kruševac). Delegat utakmice: Živković Dragan (Paraćin).

Fk Rudar : Ivković; Merdžić; Čaprić (Kolar od 73. minuta); Ivanov I.; Radosavljević; Đurić; Pavlovski; Todorović; Pastronjević (Dragović od 57 min.); Krstić; Mančić (Genov od 28 min.). Trener : Bešinić Ivan.
Fk Ozren : Jovanović; Stevanović; Stojkov; Stanković; Jovičić; Gajić; Marković; Bogojević; (Janković od 78 min.); Leka; Kuzmanović (Đokić od 84. min.); Urošević (Ilić od 57 min.). Trener : Bajić Marko.

Ostali rezultati prvog kola :

Majdanpek – Bor 1:1
Dunav – Župa 4:0
Juhor – Radnički 6:0
Borac(B) – Rembas 1:1
Dragocvet – SFS Borac 2:1
Lugomir – Rtanj 2:2
Trajal – Kablovi 5:2

 

 

 

Share

Ostavite odgovor