Fudbal: Majdanpek – Bor 1:1

20.avgust.bor

majdanpek orfk 150px-FK_Bor

U prvom kolu Pomoravsko-timočke zone u Majdanpeku je odigran timočki derbi između ekipa Majdanpeka i Bora. Uprkos nekim najavama da će ovo biti utakmica visokog rizika , sve je proteklo u najboljem redu. Utakmica je bila korektna i fer, a i konačan rezultat je bio miroljubiv 1:1.
Igrano je na stadionu Majdanpeka Pod Staricom, pred oko 200 gledalaca.Vreme sunčano i izuzetno toplo. Teren dobar.Strelci : Golubović u 52 minutu iz penala za Majdanpek i Saša Jovanović u 65 minutu za Bor.
Žuti kartoni: Bobojević,Golubović,Badrkić,Aleksovski,Filipović (Majdanpek) i Živanović,Nikola Jovanović,Stanković,Trailović (Bor); Crveni karton (dva žuta) : Marković (Bor).
Sudije : Pejović Uroš (Kladovo);Ristić Ivan(Negotin); Bogojević Vladimir(Kladovo); Delegat : Đurović Zoran (Zaječar); Ocena suđenja : dobar

Majdanpek: Mijucić; Živanović(Kulenović od 63 min.); Badrkić; Pavlović;Golubović;Petrović; Tomić(Matić od 84 min.); Popović(Aleksić od 59 min.); Filipović; Aleksovski; Bobojević. Trener : Golubović Slavoljub.Bor: Trailović; Mladenović(Radovanović od76 min.); Marković; Janković; Živanović; Terzić Ivan; Terzić Marko (Ivanov od 50 min); Stanković; Lazarević; Jovanović Saša; Jovanović Nikola;(Đoševski od 70 min.). Trener : Rovčanin Hakija.

 

Share

Ostavite odgovor