);
Breaking News

Spaskovski pocepao dokumenta komunalnom inspektoru i davio prijatelja!

Bor, 26. avgust

Još jedan kafanski skandal generalnog direktora RTB Bor šokirao Borane

Autor: R.D.

– Kada   sam počeo da pišem inspekcijski zapisnik o utvrđenom stanju u kafiću PUB 68, preko puta Sportskog centra u Boru, minule subote, pola sata posle ponoći, iznenada mi je, u vidno alkoholisanom stanju, prišao Blagoje Spaskovski, generalni direktor RTB Bor i odbornik SO Bor, opsovao me i pocepao u paramparčad ceo blok zapisnika. U istom bloku bili su i inspekcijski zapisnici od početka ove godine do danas. Koleginicu Miru Martinović je polio koka kolom i psovao je terajući je da ide kući. Iako je vlasnik lokala prekinuo muziku, Blagoje je muzičarima platio 20.000 dinara da nastave program. Ovo nam je ispričao Miloš Andrejić, komunalni inspektor opštine Bor koji će podneti krivičnu prijavu protiv Blagoja Spaskovskog za nasilničko ponašanje i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Protiv svemoćnog direktora kome ovo nije prvi skandal, sudsku zaštitu zatražiće i otac Miloša Andrejića, Jovica. Na poziv sina i on se u sitne sate našao u PUB 68, gde ga je Spaskovski fizički napao pred svim gostima.

– Sa Blagojem sam prijatelj od školskih dana i zato sam ga pitao zašto pravi nedolične scene. Umesto odgovora uhvatio me je za vrat i počeo da me davi. Stegao me je jako obema rukama tako da sam počeo da se gušim. Od razjarenog direktora spasili su me njegov prijatelj za stolom Bora Rajić (vlasnik privatnog preduzeća Bortravel) i momak iz obezbedjenja. Oni su Spaskovskom pomogli da sidje sa stepeništa kluba i odveli do obližnje zgrade gde stanuje. I tamo je ceo sat urlao i pokušavao da se vrati u PUB i obračuna samnom. Tek kad je došao njegov brat Zoran Spaskovski, smirio se i otišao kući –  ispričao nam je Jovica Andrejić.

Kako su novinare obavestili Miloš i Jovica Andrejić, nasilničko ponašanje Blagoja Spaskovskog i ceo nemili dogadjaj registrovala je i borska policija. O izgredu Spaskovskog obavešten je i zamenik javnog tužioca u Boru.

Blagoje-Spaskovski  Jovica Andreji-çMilos Andrejic

Share

One thought on “Spaskovski pocepao dokumenta komunalnom inspektoru i davio prijatelja!”

  1. Pa sta ako je obavesten zamenik javnog tuzioca! Sta mislite da ce se desiti kad se ustvari nista nije ni desilo: napio se covek, zametnuo kavgu….

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !