Fudbal : Omladinska liga – OFK Bor – FK Dinamo Vranje 1:1

2.septembar.Bor

Autor : S.Ranđelović

zasajt1 zasajt2 zasajt3 zasajt4 zasajt5 zasajt6 zasajt7 zasajt8 zasajt9 zasajt10 zasajt11 zasajt12

U okviru drugog kola Lige omladinaca Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije , u subotu je u Boru odigrana utakmica između omladinaca OFK Bor-a i Dinama iz Vranja.  Utakmica je završena nerešenim rezultatom 1:1, iako su i jedna i druga ekipa imale prilike da osvoje sva tri boda. Prvo poluvreme pripalo je gostujućim fudbalerima koji su došli u vođstvo u 42. minutu golom Petrovića koji je iskoristio priliku koja mu se ukazala posle jednog brzog kontranapada Dinama . Drugo poluvreme počelo je dobro za domaće koji su izjednačili već u 49. minutu lepim golom Trajkovića. Borski omladinci su koristili prednost igrača više (u 40. minutu isključen je M.Trajković zbog vređanja pomoćnog sudije) i konstantno vršili pritisak ka golu gostiju. Imali su mladi fudbaleri Bora nekoliko dobrih prilika da potpuno preokrenu rezultat, ali je nedostajalo malo sreće u završnici. Lopta je nekoliko puta pogađala okvir gola golmana Šešivarevića, ili je odlazila zamalo pored gola. Najbolju priliku borski igrači imali su u 90. minutu , kada je sudija Radičević opravdano dosudio jedanaesterac . Loptu je na belu tačku namestio najbolji igrač utakmice Marko Ostojić, koji je do tada zadavao mnogo muka gostima svojim prodorima po desnoj strani i odličnim centaršutevima. Usledio je snažan udarac, ali je lopta otišla preko gola. U 90. minutu isključen je još jedan igrač gostiju Jovanović koji je posle dosuđenog penala protestvovao i pljunuo u pravcu glavnog sudije. Treba reći da su borski omladinci u ovom meču bili oslabljeni jer je nekoliko igrača istog dana nastupalo za prvi tim OFK Bora koji je gostovao u Prahovu.
OFK BOR : Stojčić; Ostojić; Ristić (Kolarević od 46.min.); Arizanović ( Mihajlović od 68. min.); Ranđelović; Mitrović; Božić; Gavrilović ( Šeklić od 46.min.); Aleksić; Davidović (Gualtijeri od 46.min.) ; Trajković;
Trener: Saša Ilibašić
FK Dinamo Vranje : Šešivarević; Stojković; N.Stojanović; Mihajlović; M.Trajković; Cvetković; Stamenković (S.Stanković od 75.min.); Jovanović; Petrović ( Donić od 82. min.); Stojanović ; Ristić ( Andrejević od 78.min.)
Trener : Dragan Stojanović.
Sudije : M.Radičević; B.Knežević; M.Stamenković; (svi iz Bora) ; Delegat : D.Dulović (Bor);  Strelci : Trajković 49.min. za Bor; Petrović u 42. min. Žuti kartoni: Šeklić (Bor); Mihajlović; Petrović; Ristić; Stojanović; (Dinamo)
Crveni kartoni : Trajković; Jovanović (Dinamo).

Share

Ostavite odgovor