Fudbal : Prva pobeda Bora – Dunav – OFK BOR 1:2

02.septembar.Bor

Autor : S.Ranđelović

150px-FK_Bor

Fudbaleri Bora ostvarili su prvu prvenstvenu pobedu u ovoj sezoni. U trećem kolu Pomoravsko-timočke zone savladana je ekipa Dunava u Prahovu rezultatom 2:1. U fer i korektnoj utakmici prvi su u vođstvo došli fudbaleri Dunava u 57. minutu. Strelac je bio Stefanović. Radost domaćih trajala je samo dva minuta . Bor je izjednačio već u 59.minutu golom Saše Jovanovića. Trener Rovčanin je u 78. minutu izvršio poslednju (treću) izmenu. U igru je umesto Mašića ušao Nikola Jovanović, i posrećilo mu se. Jovanović je u 85. minutu zatresao mrežu protivnika i doneo tri boda borskoj ekipi. U četvrtom kolu ekipa Bora dočekuje na svom terenu zaječarske Kablove.
FK Dunav : Vasić; Novaković ( Mitrović  od46.min.); Matić; Sokolović; Đorđević; Ristić; Dimitrijević; Antić; Stefanović ( Živković od 71.min.); Popović ;  Stamenković ( Cvetković od 55.min.)
Trener: Gugić Bogdan.
OFK BOR : Trailović; Živanović; Mladenović; Janković; Stanojević; Lazarević; Terzić.M (Terzić.I) od 55 min.); Stanković; Ivanov (Radovanović od 64.min.); Jovanović.S; Mašić (Jovanović.N od 78.min.)
Trener: Rovčanin Hakija.
Sudije : Đurđević Nemanja ; Aleksić Srđan; Nikolić Milan (svi iz Kruševca); Delegat : Cvijović Radovan (Zaječar). Strelci : Stefanović.S u 57.minutu za Dunav, a Jovanović Saša u 59. minutu i Jovanovič Nikola u 85. minutu za Bor. Žuti kartoni : Stefanović.S i Matić.I (Dunav). Gledalaca oko 150.

Share

Ostavite odgovor