);
Breaking News

Uspešna provera košarkaša Bor RTB

13.septembar.Bor

Autor : S.Ranđelović

KK BOR RTB – KK Knjaževac 69:65 (21:18; 11:19; 20:21; 17:07 )

zasajt1 zasajt2 zasajt3 zasajt4 zasajt5 zasajt6 zasajt7 zasajt8 zasajt9 zasajt10 zasajt11 zasajt13 zasajt14 zasajt15 zasajt16 zasajt17

Košarkaši Bora su sinoć u Sportskom centru Bor odigrali prijateljsku utakmicu sa košarkašima Knjaževca koji važe za jednog od favorita za najviši plasman u 1MRL Istok. Borani su pokazali da će u novom prvenstvu koje počinje 5.oktobra biti ravnopravan protivnik svim ekipama u ligi i da će se ove godine sigurno boriti za ulazak u viši rang. Sama utakmica bila je malo nervozna , sa puno grešaka, ali treba istaći borbenocst igrača obe ekipe, koja je bila na nivou prvenstvenih mečeva. Prvu četvrtinu dobila je domaća ekipa sa 21:18, druga itreća pripale su gostima koji su u poslednjih deset minuta ušli sa prednošću od šest poena. U poslednjoj deonici borski košarkaši su protivniku dozvolili da postigne samo sedam poena, i na kraju ostvarili zasluženu pobedu od 69:65. U ekipi Bora najefikasniji su bili Rosić sa 25 poena i Rašić sa 19, a kod gostiju Savić sa 18 i Dujković sa11 poena. Gostima iz Knjaževca u ovoj utakmici su nedostajali Stefanović i Paunović koji su ove godine pojačali ekipu , kao i kapiten Zdravković. Ekipu je vodio novi trener Zoran Milovanović iz Kraljeva, koji je preuzeo dužnost tek pre desetak dana. Posebno izdvajamo da su sinoćnu utakmicu sudile mlade borske sudije Vlada Đorđević i Miljan Svrkota, kojima je ovo bilo prvo suđenje seniorskim ekipama. Zadatak su obavili sasvim solidno i pokazali su da kada steknu još malo iskustva i oslobode se treme, mogu da budu vrlo kvalitetne sudije. Na kraju su ih pohvalili i predstavnici oba protivnika.
KK BOR RTB : Martinesić 7; Jovanovski 6; Prodanović – ; Arsić 3; Milovanović – ; Petrović 5 ; Aksić 4; Stanković – ; Rosić 25; Mišković 0 ; Rašić 19; Trener : Paunović Toni.
KK Knjaževac : Vukadinović 0; Cvetković 8; Vasković 0; Vukojević – ; Miljković 9; Ranđelović 0; Pejčić 5; Mladenović 7; Dujković 11; Pavlović – ; Jovanović 7; Savić 18: Trener : Milovanović Zoran.

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama