Borani i dalje bez poraza, Juhor – OFK BOR 2:2

16.septembar.Bor

Autor : S.Ranđelović

150px-FK_Bor

Pomoravsko-timočka zona : FK JUHOR – OFK BOR 2:2 (1:1)

Fudbaleri Bora uspeli su da ostanu neporaženi na vrlo teškom gostovanju u Obrežu, gde su se sastali sa domaćom ekipom Juhora. Uspeh je utoliko veći što je Bor uz prvoplasiranu ekipu Borca iz Bivolja ostao još jedina neporažena ekipa u ligi posle prvih pet kola. Ekipa Juhora važi za veoma „nezgodnog“ domaćina, i sigurni smo da će mali broj ekipa uspeti da na ovom „vrućem“ terenu ostane neporažena. Borani su na ovoj pravoj prvenstvenoj , i na trenutke oštroj utakmici , prvi došli u vođstvo golom Nikole Jovanovića u 18.minutu. Izjednačio je Vukmanović u poslednjem 45.minutu prvog poluvremena. U drugom delu domaćini su u 63.minutu preokrenuli rezultat na 2:1 golom Markovića, ali je Bor izjednačio posle samo 10 minuta (73.minut), drugim golom Nikole Jovanovića. U 85.minutu sudija Veljković iz Sokobanje isključio je igrača Bora Radovanovića dodelivši mu čini se malo prestrogo drugi žuti karton, zbog oštrog starta, a iz istog razloga ovaj igrač je već bio opomenut u 66.minutu.Posle petog kola OFK BOR se nalazi na deobi drugog i trećeg mesta sa ekipom SFS Borac iz Paraćina.Obe ekipe imaju po 9 bodova. Prvi je Borac iz Bivolja sa 13 bodova.

FK JUHOR : Maksimović; Simonović (Antonijević od 84.min.); Tomić; Vukša; Vukmanović; Sibinović ( Pejković od35.minuta); Panić; Cvejić; Acković; Matejić; Marković; Trener : Dimitrijević Miodrag.
OFK BOR : Trailović; Živanović; Nikolić.N; Janković; Stanojević; Lazarević (Radovanović od 55.minuta ); Terzić.M; Ivanov Saša ; Jovanović.N; Đoševski (Terzić.I od 48.min.); Mašić (Jovanović.S od 65.minuta). Trener: Hakija Rovčanin.

Sudije: Veljković Mladen (Sokobanja); Đurić Stefan (Jagodina); Apostolović Tamara (Knjaževac) ; Delegat : Radisavljević Ivan (Svilajnac); Žuti kartoni : Sibinović; Marković; Acković; (Juhor); Janković; Živanović (Bor); Crveni karton : Radovanović (Bor).

Rezultati petog kola:

Juhor – Bor 2:2
Borac(B) – Dunav 3:2
Dragocvet – Majdanpek 1:1
Lugomir – Župa 1:0
Trajal – Radnički 4:1
Rudar – Rembas 5:0
Ozren – SFS Borac 2:1
Kablovi – Rtanj 3:1

 

 

 

Share

Ostavite odgovor