);

Borski omladinci pobedili Topličanin sa 3:0

16.septembar.Bor

Autor : S.Ranđelović

zasajt1 zasajt2 zasajt3 zasajt4 zasajt5 zasajt6 zasajt7 zasajt8

Omladinci Bora su u 4.kolu Lige omladinaca regiona istočne Srbije savladali vršnjake iz Prokuplja ubedljivim rezultatom 3:0. Bor je poveo u 15.minutu iz opravdano dosuđenog jedanaesterca, pošto je gostujući igrač igrao rukom u svom šesnaestercu. Siguran realizator bio je Lazar Ranđelović. Na 2:0 povisio je Dalibor Mirković u 33. minutu. Konačan rezultat postavio je Marjan Mladenović u 61.minutu. U 90. minutu sudija Jotović isključio je igrača gostiju Milana Jovanovića zbog vređanja pomoćnog sudije Stefanovića. Pre toga u 82.minutu isključen je i igrač Bora Šeklić zbog drugog nedozvoljenog starta. Utakmica je odigrana pred oko 50 gledalaca. Suđenje dobro , u svemu u skladu sa pravilima fudbalske igre.

OFK BOR : Stojčić (Mamula); Ristić (od 80.min.); Kolarević ( Šeklić od 56.min.); Marković; Ranđelović; Mitrović; Livaja; Mirković (Gualtijeri od 78.min.); Aleksić ( Mihajlović od 58.min.); Mladenović; Trajković (Miletić od 46.min.). Trener : Saša Ilibašić.
OFK Topličanin : Nikolić ; Arsić ( Slavić od 82.min.); Mihajlović; Perišić; Stevanović; Radević ( Antanasković od.78.min.); Golubović ( Milosavljević od 78.min.); Maletić; Ristić (Đorđević od 56.min.); Dikić (Mitrović od 81.min.); Grujić (Jovanović od53.min.). Trener : Saša Stanojević.
Sudije : Nemanja Jotović ; Nenad Stefanović ; Suzana Golubović svi iz Bora ; Delegat : Tomislav Milenković (Bor).

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !