);

Prva pobeda Rudara, savladan Rembas sa 5:0

16.septembar; Bor.

Autor : S.Ranđelović.

Pomoravsko-timočka zona : FK Rudar Bor – FK Rembas Resavica 5:0 (3:0)

zasajt1 zasajt2 zasajt3 zasajt4 zasajt5 zasajt6 zasajt7 zasajt8 zasajt9 zasajt10 zasajt11 zasajt12

Fudbaleri borskog Rudara ostvarili su prvu prvenstvenu pobedu u sezoni. U 5.kolu na domaćem terenu savladali su Rembas iz Resavice više nego ubedljivim rezultatom 5:0. Sve je rešeno još u prvom poluvremenu kopje su borski „Rudari“ dobili sa 3:0. Domaći su poveli u 15.minutu golom Velinovića koji je imao sreće jer je natrčao na jednu odbijenu loptu koja ga je pogodila i završila iza leđa golmana Gitarića. Pitanje pobednika rešio  je Nikola Krstić koji je sa dva gola u 43. i 44. minutu zapečatio sudbinu gostiju. Borani su i u drugom delu bili bolja ekipa, što su potvrdili sa još dva postignuta gola. U 78. minutu strelac je bio rezervista Miloš Aleksić. Konačan rezultat postavio je Krstić svojim trećim golom na ovoj utakmici , i to iz opravdano dosuđenog penala, posle prekršaja u kaznenom prostoru.
Utakmica je odigrana po lepom i sunčanom vremenu pred oko 150 gledalaca, na stadionu FK „RUDAR“ na četvrtom kilometru. Strelci : Velinović u 15.min. Krstić u 43,44,i 87. minutu i Aleksić u 78.minutu.(svi Rudar); Žuti kartoni : Ivanov (Rudar); Papić i Simić (Rembas).
Sudije : Mitrović Miloš (Zaječar); Aleksić Srđan (Kruševac); Stojković Danijel (Zaječar); Delegat : Milosavljević Milan (Lozna- OFS Trstenik); Ocena suđenja : Dobro.

FK RUDAR : Ivković; Jokić; Stamenković; Velinović; Čaprić; Radosavljević; Dragović ( Aleksić od 60.min.); Krstić; Pastronjević (Stanković od 64.min.); Ivanov (Genov od 70.min); Stamenkovski; Trener : Bešinić Ivan.
FK Rembas : Gitarić; Stević; Janković; Maksimović (Simić od 46.min.); Tavra; Đorđević; Papić; Trajković (Stanišić od 46.min.); Nikolić; Marković ( Stevanović od 74.min.); Pantić; trener :   Lipošek Rodni.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !