);

Nema više neporaženih u zoni , Bor izgubio u Bivolju

30.septembar.Bor

Autor: S.Ranđelović

Pomoravsko-timočka zona 7.kolo FK Borac (Bivolje) – OFK BOR  1:0 (1:0)

150px-FK_Bor

Fudbaleri Bora doživeli su prvi poraz u ovogodišnjem prvenstvu i to tek u sedmom kolu protiv lidera na tabeli Borca iz Bivolja. U utakmici koja je bila neizvesna do samog kraja prikazana je dinamična i borbena igra u kojoj je domaćin uspeo da iskoristi jednu priliku u 32.minutu i golom Arsića osvoji nova tri boda i zadrži prvo mesto na tabeli. Borski igrači su stvorili nekoliko šansi za gol ali nažalost i na ovoj utakmici izostala je realizacija, koja je ove sezone izgleda glavni problem koji će morati da bude rešen u što kraćem roku kako bi se ekipa ozbiljno uključila u borbu za najviši plasman i ulazak u viši rang takmičenja. OFK Bor u nedelju 6.oktobra dočekuje paraćinski SFS Borac.

FK Borac : Radovanović; Lazić; Popović; Miletić; Radević; Radojević (Radenković od 61.min); Arsić; Tomić; Stojković; Petković (Petrović od 82.min.); Jovanović (Ratković od 50.min.); Trener: Mitić Ivan;
OFK BOR : Trajilović; Živanović; Nikolić.N; Janković; Stanojević; Lazarević; Terzić.M; Đoševski (Radovanović od 67.min.); Mašić ( Marković od 55.min.); Ivanov; Jovanović.N (Ružić od 73.min.). Trener : Hakija Rovčanin.

Stadion : FK Borac u Bivolju; Gledalaca : oko 100; Sudije: Darko Antić (Jagodina); Aleksić Ivan (Senje); Cvetković Bojan (Paraćin); Delegat : Đurović Zoran (Rgotina); Žuti kartoni : Mašić (Bor)

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !