);

23 godine SPS-a Knjaževca i Bora

Bor, Knjazevac, 21. oktobar

Autor: M.C.

-Knjaževački socijalisti su srce socijalista Srbije-rekla je prof. dr Slavica Đukić Dejanović, potpredsednik SPS-a na svečanosti povodom 23 godine socijalista Opštine Knjaževac, dodavši da je iznenađena opštim stanjem, posebno gubicima u Zdravstvenom centru (posetila i Dečje odeljenje Centra) čemu je doprinela vlast URS-a.

Na svečanosti je govorio i Darko Živković, predsednik knjaževačkih socijalista naglašavajući da je aktuelna vlast URS-DS, za kratko vreme, sprovela bahatu i osionu politiku koja je grad koštala najmanje 100 miliona dinara. Finansirani su bespotrebni i besmisleni projekti dok, na drugoj strani, škole i mesne zajednice nemaju ni osnovnih uslova za rad.

U Boru, u Domu kulture, protekle subote, o istrajnosti i nepokolebljivosti borskih socijalista govorio je lider Dragan Žikić podsećajući na komplikovanu političku situaciju u gradu bakra. Govorio je i o zadacima i obavezama socijalista u vođenju države i Miletić Mihajlović Tića, član Predsedništva SPS-a. Novica Tončev, član Predsedništva SPS-a , uručio je članske knjižice novoprimljenim socijalistima, a najboljem učeniku borskih srednjih škola njegova firma je dodelila stipendiju. U kulturnom programu pojavio se KUD Bor.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !