);
Breaking News

Spaskovski: Noga je bolela, ali vredelo je doći na proslavu SNS!

Bor, Beograd, 23. oktobar

I ćopav došao na slavlje naprednjaka. Blagoje Spaskovski, prvi čovek RTB Bor i novopečeni naprednjak, na proslavi petogodišnjice stranke pojavio se ni manje ni više nego na štakama i s gipsom na nozi.

Izvor: Kurir

Lojalan po svaku cenu... Blagoje Spaskovski
Lojalan po svaku cenu… Blagoje Spaskovski

Slomiće i drugu nogu za stranku!
Blagoje Spaskovski, prvi čovek RTB Bor i novopečeni naprednjak, na proslavi petogodišnjice stranke pojavio se ni manje ni više nego na štakama i s gipsom na nozi!
Kako bi dokazao da je naprednjak do srži, on je pobegao s Vojnomedicinske akademije, gde je bio podvrgnut operaciji noge, i došao na konvenciju u bolovima.

Trpeo bolove

– Stranački saborci su mu pomogli da uđe u Arenu. Iako je trpeo strašne bolove, ustajao je kako bi pozdravio goste i aplaudirao je tokom govora lidera Aleksandra Vučića i predsednika Srbije Tomislava Nikolića – ispričao je za Kurir jedan od ljudi koji su se našli u njegovoj blizini.

I sam Spaskovski za Kurir je potvrdio da je skinuo konce s noge i odmah se uputio na skup naprednjaka, i da je to najmanje što je mogao da uradi.
– Ne bih to propustio ni za šta na svetu! Priznajem, noga me je bolela, ali vredelo je. Sve za stranku! Skup je bio veličanstven. Samo sam u Savez komunista i SNS ušao svojevoljno, ovo ostalo je zato što sam morao. Mislim na članstvo u SPS i G17. Znate, kad sam se učlanjivao u SNS, Vučiću sam rekao da u njemu vidim energiju koju sam imao dok sam bio mlad.

Menadžer pre svega

U životu sam pre svega menadžer, a to znači da znam da veliki igrači žele da budu deo samo velikih klubova. A SNS je definitivno najveći i najbolji – pohvalio se Spaskovski.

Spaskovski promenio sve stranke

U borskom rudniku bakra zaposlio se 1972. godine i postepeno, do 1979, napredovao do mesta upravnika pogona Flotacija. Na funkciju tehničkog direktora Rudnika bakra Veliki Krivelj imenovan je 1983. godine, a zatim je istu funkciju obavljao i u RB Bor. Od 1990. do 2000. godine bio je generalni direktor borskog rudnika bakra. Posle toga prelazi u preduzeće „Ortosistem“ iz Beograda, da bi 2008. ponovo došao na čelo RTB Bor grupe. Tokom devedesetih godina bio je istaknuti član SPS i bliski saradnik Nikole Šainovića, a na lokalnim izborima 2010. predvodio je listu Ujedinjeni regioni Srbije – Socijaldemokratska partija Srbije – Mlađan Dinkić, koja je i pobedila. Decembra 2010. izabran je na mesto predsednika borskog odbora G17 plus, a u SNS je prešao u junu 2013.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !