);

OFK Bor osvojio bod u Rakitovu

28.oktobar.Bor

Autor: S.Ranđelović

fk bor tim

Pomoravsko-timočka zona 11.kolo : FK Lugomir – OFK BOR  0:0

Borski fudbaleri vratili su se neporaženi sa gostovanja u Rakitovu, a kako se razvijala situacija na terenu više razloga da žale što nisu pobedili imaju gosti. Lugomir je uglavnom imao inicijativu ali bolje šanse za postizanje golova imali su Borani. U nekoliko navrata napadač gostiju Lazarević nije uspeo da iskoristi dobre prilike, što je moglo da se osveti pred kraj utakmice kada je Konovalov izašao sam pred golmana Trailovića, ali je borski golman uspeo da zahvati loptu vrhovima prstiju i skrene je do stative svog gola, posle čega je lopta završila u korneru. Utakmica je odigrana pred oko 200 gledalaca na stadionu Kraj Lugomira. Sudili su Srđan Aeksić,Stefan Jovanović i Milan Nikolić iz Kruševca. delegat susreta bio je Veriša Krstić iz Jelašnice (OFS Knjaževac).

FK Lugomir : Jovanović,M.Stojanović, Maksimović,Malinić,Đokić,Dobrosavljević,Nikola Miletić,Igor Miletić (Lukić), Živaljević (Milošević), Todosijević, Konovalov (Simić). trener : Dejan Jevremović.
OFK BOR: Trailović,Janković, V.Mladenović, Živanović, Stanojević, Stanković, M.Terzić (Marković), Nikolić (I.Terzić), M.Mladenović (Đoševski), Lazarević, N.Jovanović. trener : Hakija Rovčanin.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !