);
Breaking News

FK Rudar i dalje tone

10.novembar.Bor

Autor: S.Ranđelović

Pomoravsko-timočka zona 13.kolo FK RUDAR – OFK Lugomir 0:2 (0:0)

Fudbaleri borskog Rudara doživeli su još jedan poraz na domaćem terenu, u utakmici koja je očigledno više značila gostujućoj ekipi, koja je pitanje pobednika rešila u drugom poluvremenu kada su Nikola Miletić (52.minut) i Todosijević (75.min.) iskoristili prilike koje su im se ukazale posle kontranapada. Rudar je u prvom delu imao nekoliko dobrih prilika,pogođena je i prečka, i da je neka od šansi iskorišćena tok utakmice bio bi sasvim drugačiji. Sama utakmica bila je vrlo fer i korektna.

Utakmicu su sudili : Mladen Veljković i Stefan Stevanović iz Soko Banje i Nenad Stanković izz Knjaževca. Delegat Dragan Poljaković iz  Stopanje. Opomenutti igrači : Ivanov (Rudar), Konovalov, Dobrosavljević i Milošević (Lugomir).

FK Rudar : Ivković, Genov, Kolar (Milosavljević), Velinović, Radosavljević, Đurić,  Aleksić (Pavlovski), Krstić, Stanković (Dragović), Ivanov, Pastronjević.FK Lugomir: Jovanović, Stojanović, Maksimović, Malinić, Đokić, Dobrosavljević (Trajković), Miletić.N, Miletić.I, Milošević, Todosijević (Stojanović.M),Konovalov (Živaljević).Trener: Dejan Jevremović.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama