Žestoka borba odbojkašica Bora

13.novembar.Bor

Autor : S.Ranđelović

Osmina finala Kupa Srbije za odbojkašice : OK BOR – ŽOK Nis Spartak Subotica  0:3 (16:25; 09:25; 23:25)

Sinoć je u Ustanovi „Sportski centar Bor“ odigran meč osmine finalaKupa Srbije  između odbojkašica Bora i trenutno vodeće ekipe Prve lige, Spartaka iz Subotice. Gošće su u ovoj  utakmici bile apsolutni favorit, što su dokazale i na terenu, ali mora se pohvaliti i igra Boranki koje su bile dostojan protivnik. U trećem setu domaćim odbojkašicama nedostajalo je samo dva poena za dobijanje seta. Ipak presudilo je iskustvo i nesumnjivi kvalitet i gošće će zasluženo igrati u četvrtfinalu domaćeg Kupa. Utakmicu je posmatralo više od 300 gledalaca, koji su imali retku priliku da u našem gradu vide jednu ovako kvalitetnu ekipu iz najvišeg ranga takmičenja.

Sudije utakmice bili su : Marko Janković i Brkić Nikola iz Niša, Zapisničar: Hubert Nevena; Linijske sudije : Velojić Branka i Jelenković Milan.

OK BOR: 1.Ljubenović Maja (kapiten), 2. Stevanović Katarina, 3. Simonović Sandra, 4.Badžić Dejana, 6.Lalić Katarina, 7.Obradović 8.Sanja, Lukić Milana, 9.Žikić Danica, 11.Obradović Sandra,12. Bošković Anđela, 14.Kitanović Aleksandra, 13. Rankić Nevena (libero). Trener: Todorović Igor.

Nis Spartak : 2. Vukoja Dubravka, 5.Cvetićanin Aleksandra, 6. Sredić Tanja, 8.Vujčin Jelena, 9.Antanasijević Emilija,
10. Medić Sofija, 11. Mitrović Bojana, 12. Matić Tatjana, 13. Radakov Doris, 14. Oluić Jelena, 3. Memišević Sanja (libero),
16. Matić Dragana (libero). Trener : Petković Damir.

Share

Ostavite odgovor